#Αγιο είχαμε, δείτε τι κάνουν

#Αγιο είχαμε, δείτε τι κάνουν

- in Επιλογές από τον Τύπο
0

Ρέα Βιτάλη

#Αγιο είχαμε. Συχνά διαβάζω το hashtag. Αδικο έχουν; Καμαρώστε αντιπολίτευση σε όλο το μεγαλείο. Αν δεν μπορούνε να συμπορευτούν με την κυβέρνηση ούτε σε αυτό, τι κουβέντα να κάνουμε παραπέρα, τι ελπίδα να έχουμε; Αναφέρομαι στο αυτονόητο. Αναφέρομαι σε αυτό που εξυπακούεται. Την τροπολογία για αυστηρές κυρώσεις σε όσους βεβαιώνουν, ψευδώς, εμβολιασμούς. Στους υπαλλήλους, κυρίως δημοσίους που εγκληματούν. Εγκλημα είναι. Αυτούς που καθ΄όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας τραγωδίας, των lockdown, της ανασφάλειας δεκάδων πλοκαμιών και ό,τι άλλο συνεπάγεται, λάμβαναν κανονικότατα τον μισθό τους, προσφορά των ιδιωτών αγωνιστών για να μας κοροϊδέψουν συλλήβδην. Πώς να εμπιστευτούμε την υγεία σε δοσίλογους κανονικούς. Κατοχικοί δοσίλογοι.

Περάσαμε καρκίνους, φορτωθήκαμε χημειοθεραπείες, μας είδαμε όπως δεν μας είχαμε φανταστεί… Ποιος ρώτησε ποτέ –ποιος «κοτάει» για την ακρίβεια– τι ακριβώς περιέχει η χημειοθεραπεία; Είδαμε παιδιά με λευχαιμία να παλεύουν, παιδιά λιονταράκια και να αντέχουν, με κύρια έγνοια τους ότι στεναχωρούν τους γονείς… Ηρωικές ψυχούλες… Ποιος γονιός ρώτησε τι ακριβώς περιέχει η θεραπεία; Κι έρχονται τα μικρόψυχα βολεμένα να παίξουν, να κοροϊδέψουν. «Εδώ παπάς (εμβόλιο), εκεί παπάς στο έκανα και δεν στο έκανα». Ο εξυπνακισμός στην εγκληματική του διάσταση. Και αντί να μας βρούνε απέναντί τους μια γροθιά… Καμαρώστε αντιπολίτευση!

ΣΥΡΙΖΑ – ΟΧΙ, ήτοι καταψηφίζει. Διαχρονικά, ο πιο έντιμος ανέντιμος της νεότερης Ιστορίας. Δεν είναι ο Πολάκης που εμβολιάστηκε (τελευταίος ώστε να μελετήσει πρώτα το πόπολο με το ιατρικό του βάρος και επιστημονικώς να ξεγνοιάσει), είναι ο Πολακισμός ανεμβολίαστος. Γιατί δεν θα το κάνουμε και «Κούγκι» (λόξιγκα θα έχει ο αδελφός Καμένος). Η ψήφιση της τροπολογίας σημαίνει, το να αντιλαμβάνεται ο πολίτης ότι η κάθε του άνομη πράξη εναντίον του συνόλου έχει συνέπειες. Μα αυτό είναι βόλι στην ιδεολογική υπόσταση του κόμματος. Οι κάθε είδους συνέπειες είναι «τζιζζζ» για ημιέφηβους. Δεν υπάρχουν συνέπειες ποτέ και για τίποτα. Και να υπάρξουν, π.χ να κλείσουν οι τράπεζες… «Σιγά! Και τι έγινε;». Γενικά υπάρχει ένα «Σιγά, μωρέ» για όλες τις συνέπειες των «ΟΧΙ». Το δόξασε και ο μεγάλος αρχηγός. Οχι μόνο «και τι έγινε δηλαδή;» για όσα μας έμεινε αξέχαστος αλλά επανέκαμψε και ως διδάσκαλος του Γένους.

ΚΙΝΑΛ. Λατρεύω ΚΙΝΑΛ. Κλασικά. Απείχε της διαδικασίας. Είμαι και δεν είμαι. Ναζάκια. Και βγάζει και γλωσσίτσα «να αφήσει η κυβέρνηση τα γνωστά φθηνά προπαγανδιστικά κόλπα» λέει για να μας πονηρέψει. Να είμαστε πονηρεμένοι με όλους και αγνά αρνάκια με τις προθέσεις του ΚΙΝΑΛ. Ήθελα να ‘ξερα δεν βαρέθηκε η Φώφη Γεννηματά την αρχηγό Φώφη Γεννηματά; Από το Σύμφωνο Συμβίωσης το ίδιο ντέρτι. Θα την προέτρεπα να εκπλήξει μια μέρα και τον εαυτό της. Αλλά σιγά-σιγά γιατί τα απότομα είναι επικίνδυνα.

Θέλετε και τα λοιπά κόμματα; ΚΚΕ «Παρών» σκέτο, όπως καφές σκέτος. Παρών, ήτοι δεν ψηφίζω. Κάπως σαν «Α πάγαινε!». ΜέΡΑ25 και Ελληνική λύση ΟΧΙ.

Κάτι τέτοια βλέπεις και #Αγιο_είχαμε.

Ο λαός περισσότερο από την κυβέρνηση, έχει και την αντιπολίτευση που του αξίζει.

Υ.Γ Θεωρώ άτολμο από πλευράς κυβέρνησης ότι μιλάμε για κυρώσεις και όχι απολύσεις. Αν δεν απολυθεί ένας υπάλληλος που ενεργεί εγκληματικά εναντίον του συνόλου (αυτών που πληρώνουν τον μισθό του), τότε τι πρέπει να κάνει για να απολυθεί;

Υ.Γ2 Να θυμίσω στους συμπολίτες μου ότι στις δομές, οι συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη επαφής πιο πολύ από τον καθένα μας παραμένουν μόνοι χωρίς επισκέπτες. Και εμείς παίζουμε τυφλόμυγα.

Πηγή: Protagon

– – –
Όλα τα σχόλια των αναγνωστών είναι ευπρόσδεκτα, εφόσον δεν χρησιμοποιούν προσβλητικούς ή υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης σχόλια στα οποία έχει επιλεγεί η “Υποβολή ως Ανώνυμος/η – Unknown” δεν θα δημοσιεύονται. Μπορείτε να επιλέξετε να υποβάλετε ένα σχόλιο είτε με το προφίλ σας στο Google (1η επιλογή), είτε το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο (2η επιλογή: “Όνομα/URL“), συμπληρώνοντας μόνο το πεδίο “Όνομα” (όνομα ή ψευδώνυμο της αρεσκείας σας). Όλα τα σχόλια πριν τη δημοσίευσή τους πρέπει να εγκριθούν από τον Διαχειριστή (comment moderation), γι’ αυτό πιθανόν να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *