Τσιπρικός χαρακτήρας

Τσιπρικός χαρακτήρας

1. Αρκετά είπαμε πρόσφατα για τη ψευδολογία του Σύριζα. Εξακολουθεί όμως να εντυπωσιάζει το μέγεθος, η χυδαιότητα και η συχνότητα, ή, μάλλον, η αδιάλειπτη συνέχεια.

Σταχυολογώ μερικά ψεύδη, όχι του ίδιου του κ. Τσίπρα που δεν μπορεί πλέον να πει αλήθεια, μα τσιπριστών συντρόφων. Είναι κομματική επιδημία.

To ένα είναι η περίτεχνη ανακοίνωση της ΔΕΗ ότι από 1/4/19 όσοι πληρώνουν έγκαιρα τον λογαριασμό τους θα τυγχάνουν της ευνοϊκής μεταχείρισης να έχουν 10% έκπτωση! Μα η έκπτωση μέχρι την πρωταπριλιάτικη αυτή απάτη ήταν 15%. Έτσι το τσιπρικό αυτό όργανο δημόσιας ωφελείας παρουσιάζει ως εύνοια, ως χάρη, για καλοπληρωτές μια τιμωρητική μείωση της ωφελείας που είχαν ως τώρα!

Το δεύτερο είναι του κ. Παπαδημούλη, ευρωβουλευτή, που επιχείρησε να πείσει τους Έλληνες των Βρυξελλών, οι πλείστοι των οποίων εργάζονται σε υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και γνωρίζουν τι έκανε και τι κάνει αυτό το πολιτικό τερατομόρφωμα. Τους είπε (μέσα Μαρτίου) πως αυτοί, δηλαδή οι δαιμόνιοι διαπραγματευτές, Τσίπρας και Βαρουφάκης έσωσαν την Ελλάδα το 2015 από την άτακτη χρεωκοπία κι έξοδο από την ΕΕ. Νόμιζε αυτό το βολεμένο βουτυρόπαιδο των τσιπριστών πως και το ακροατήριό του τρεφόταν με όμοιες τσουκνίδες τσιπρισμού όπως ο ίδιος, και θα πίστευαν το παραμύθι του.

2. Το τρίτο παράδειγμα είναι οι δημοσκοπήσεις του Documento στα τέλη Μαρτίου που φέρνει τον Σύριζα πίσω από τη ΝΔ με μόλις 2,3% διαφορά. Οι εκλογές δηλαδή θα είναι ντέρμπι όπου οι αντίπαλοι φθάνουν στον τερματισμό στήθος με στήθος. Ο εκδότης κ. Βαξεβάνης ξεπερνά σε κιτρινισμό και απάτη ακόμα και την αισχρή Αυριανή του Αείμνηστου.

Μα ήρθαν οι Ευροεκλογές κι έδειξαν τη γύμνια και προστυχιά των άτσαλων τσιπριστών. Και η αηδία των ψηφοφόρων επιβεβαιώθηκε στις επαναληπτικές περιφερειακές (και δημοτικές)!

Ακόμα πιο σημαντικό, ο κ. Μητσοτάκης συγκεντρώνει τώρα 36% ως καταλληλότερος πρωθυπουργός ενώ ο Τσίπρας μόνο 23% (από το φθινόπωρο 2018 με 34% και 24% αντίστοιχα). Για πρώτη φορά ο αρχηγός της αντιπολίτευσης αποτυπώνει τόσο μεγάλο προβάδισμα σε καταλληλότητα για τόσο μεγάλο συνεχές διάστημα. Και, οι πρόσφατες εκλογές το επικυρώνουν!

Γι’ αυτό, το αναίσχυντο αυτό κόμμα ποταπότητας και προστυχιάς ψεύδεται τόσο ψυχονευρωτικά με κάθε όργανό του, βουλευτή και υπουργό του.

Στις συνδικαλιστικές εκλογές της Τράπεζας της Ελλάδας (τέλη Μαρτίου 2019) η παράταξη του Σύριζα έχασε δύναμη και μια έδρα:

Παράταξη

Ποσοστό 2019

Ποσοστό 2017

ΠΑΣΚΕ

52,59%

48,6%

ΔΑΚΕ

15,19%

14,5%

ΕΣΣ (Σύριζα)

14,2%

17%

Μα οι τσιπτιστές αρνούνταν μουλαρίσια να πάρουν την προειδοποίηση!

3. Το βρίσκω αποκαλυπτικό πως σε ολόκληρο κόμμα δεν βρίσκεται κάποιος με αρκετή ντομπροσύνη ώστε να πει λίγες αλήθειες για το κόμμα και τους ανάξιους αξιωματούχους που έχουν απαξιώσει κι εκχυδαΐσει κάθε ήθος και θεσμό στο έθνος. Ή κάποιο ντούρο κομματόσκυλο να πει στον κομματάρχη πως αυτός ο αψίκορος ψεκασμός του κόσμου με ψέματα δεν αποδίδει πλέον και είναι, ούτως ή άλλως, ανέντιμος.

Αυτή η πλήρης απουσία εντιμότητας που ντύνεται με τη γλυκερή υποκρισία ενός Τσακαλώτου ή ενός Σκουρλέτη, τις οργίλες επιθέσεις ενός Πολάκη ή κας Γεροβασίλη, τις ασυναρτησίες του ίδιου του κ. Τσίπρα ή του κ. Φλαμπουράρη και πολλών άλλων, καταδείχνει ένα σημαντικό γεγονός.

Θα θυμάστε πως ένας σκοπός του παρανοϊκού μα δήθεν χαρισματικού Χίτλερ ήταν να εξαγνίσει το γερμανικό έθνος, την Άρεια Φυλή, την Ευρώπη (ίσως τον κόσμο) και το κατόρθωσε τότε καθώς πήρε μαζί του στον όλεθρο όλους σχεδόν τους ανώμαλους απάνθρωπους σαδιστές, άσχετα με τον στόχο του που ήταν οι Εβραίοι και οι Σλάβοι.

Έτσι και ο κ. Τσίπρας έχει ελκύσει όλα τα κοινωνικά κατακάθια, όλα τα καθυστερημένα μυαλά των αναρχοαριστερών. Έτσι ο ελληνικός λαός τους έχει μάθει τώρα και θα θα τους εκδιώξει από την ενεργό κοινωνία του.

Αλλιώς θα καταστραφεί ο ίδιος στο σύνολο της τωρινής μορφής του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *