Ε1885: Γιατί πολλοί μισούν το Ισλάμ

Ε1885: Γιατί πολλοί μισούν το Ισλάμ

Ανατολικά της Αραβίας ως την Ινδία και την κεντρική Ασία και δυτικά ως την Ισπανία επιβλήθηκε δια πυρός και σιδήρου, με σφαγές, λεηλασίες, βιασμούς και φοβερή καταπίεση.

Οι λόγοι είναι πολλοί. Βασικά διότι βλέπουν τους ισλαμιστές να ψεύδονται και ν’ αντιφάσκουν ασύστολα καθώς επιδίδονται σε απροκάλυπτη βία εδώ και 1400 χρόνια, ενώ το Ισλάμ είναι μια θρησκεία βάναυση, καταπιεστική, μισαλλόδοξη, οπισθοδρομική και αλαζονική.

Σε κανένα ισλαμικό κράτος (και δεν αναφέρομαι στο φανερά εγκληματικό ISIS ή παρόμοιο) δεν αναγνωρίζονται οι βασικές ελευθερίες του ανθρώπου και ακόμα περισσότερο των γυναικών καθώς και ομάδων που θεωρούνται ανώμαλες. Οι δε τιμωρίες είναι βάρβαρες, απάνθρωπες – με μαστιγώματα, πετροβολισμούς και ακρωτηριασμούς δημόσια. Αυτές και η θανατική ποινή επιβάλλονται γι’ ασήμαντες πράξεις και σχέσεις όπως ομοφυλοφιλία.

Από την άλλη επιτρέπονται οι δολοφονίες ανθρώπων κυρίως γυναικών για θέματα τιμής (δηλ. η κοπέλα να βγει με μη-μουσουλμάνους ή ν’ αναρτήσει φωτογραφία της στο Διαδίκτυο δίχως τη μαντίλα χιτζάμπ) μα και γάμος μεσήλικων και γερόντων με κοριτσάκια 10 ή και 8 ετών. Ο ίδιος ο μέγας και τέλειος προφήτης τους στα 56 του ξεμωράθηκε και παντρεύτηκε ένα κοριτσάκι, την Αϊσέ, 6 ετών και είχε σεξ μαζί της στα 9 της!

Το Ισλάμ άσχετα με το τι προπαγανδίζουν οι απολογητές του δεν διαδόθηκε ειρηνικά επειδή προσέλκυε λαούς με την ειρήνη, την αγάπη, τη φώτιση, την αλήθεια του. Ανατολικά της Αραβίας ως την Ινδία και την κεντρική Ασία και δυτικά ως την Ισπανία επιβλήθηκε δια πυρός και σιδήρου, με σφαγές, λεηλασίες, βιασμούς και φοβερή καταπίεση. Ακόμα και σήμερα πάρα πολλοί μουσουλμάνοι φέρονται ομοίως και δημιούργησαν τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Χαμάς, οι Ταλιμπάν, η ISIS, η Μπόκο Χαρέμ, οι Χούθι κ.λπ. Κι επιβάλλουν το ψυχασθενικό καθεστώς τους της Sharia με αποκεφαλισμούς και όμοιες πρακτικές. Τους αρέσει η σφαγή – όπως την εποχή του προφήτη, με σπαθί και μαχαίρι. Ή με φωτιά να καίγονται τα θύματα ζωντανά σε δημόσια θέα.

Εκατομμύρια χριστιανοί εξοντώθηκαν επειδή δεν ήθελαν να αλλαξοπιστήσουν. Ομοίως Ινδουιστές και Βουδιστές και Ιουδαίοι. Ναοί κι έργα τέχνης καταστράφηκαν βάναυσα, αμετάκλητα.

Μετά, είναι και χώρες όπως το Ιράν. Εκεί, εκτός από τις βάναυσες δημόσιες τιμωρίες μαστιγωμάτων και λιθοβολημάτων, φυλακισμένες κοπέλες, ειδικά όσες είναι να εκτελεστούν για λόγους ενδυμασίας, εναντίωσης σε Μουλάδες και άλλους, βιάζονται για να μην πάνε ως παρθένες στον παράδεισο!

Πολλοί απολογητές και ορισμένες επίσημες οργανώσεις στις Δυτικές χώρες αποκηρύσσουν με σύντομα δελτία και ανακοινώσεις τις φρικαλεότητες των εξτρεμιστών ή φανατικών, όπως της Χαμάς στο Ισραήλ στις 07 Οκτωβρίου 2023. Μα ουδέποτε καταδίκασαν τους εγκληματίες ή τους κατέδωσαν στις αρχές και ουδέποτε οργάνωσαν μαζικές διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις εναντίον τους, όπως κάνουν οι υποστηρικτές τους. Ούτε καταδικάζουν κράτη σαν το Ιράν ή τη Σαουδαραβία….

Λόγια, λόγια και ανακοινώσεις δεν κάνουν τίποτα και περιέχουν υποκρισία. Χρειάζεται δυναμική δράση και, αν χρειαστεί, αντίστοιχη βία.

Μπορεί οι εξτρεμιστές και φανατικοί ν’ αποτελούν μικρό ποσοστό 1% ή 2% μα σε 2 δις αυτό σημαίνει πολλά εκατομμύρια άτομα. Κι αυτά έχουν την υποστήριξη, όπως βλέπουμε, πολλών άλλων εκατομμυρίων. Σήμερα, σε πολλές Δυτικές χώρες οι μικρές μειοψηφίες των ακραίων με την ανοχή των μετριοπαθών επιδίδονται σε διάφορες εγκληματικές πράξεις καθώς με την ανοχή ηλίθιων κυβερνήσεων έχουν αποθρασυνθεί.

Ανώτατος αξιωματούχος του ΟΗΕ, Martin Griffiths (Chief of Relief), δήλωσε τον Φεβρουάριο πως η Χαμάς δεν είναι τρομοκράτες!!!

Υπάρχει σοβαρότατη ανοησία και σχιζοφρένεια παντού!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *