Δ209: Ισλάμ και “ισλαμοφοβία”

Δ209: Ισλάμ και “ισλαμοφοβία”

- in Διεθνή
0

Επινοήθηκε διεθνώς η λέξη “ισλαμοφοβία” ως όρος απαξιωτικός. Αν, δηλαδή, επικρίνεις το Ισλάμ ως θρησκευτικό και πολιτικό καθεστώς, ή τους πιστούς του, που θέλουν με βία και τρομοκρατία να καταλάβουν όλο τον κόσμο, εσύ είσαι ο εγκληματίας και πάσχεις από ισλαμοφοβία!

Οι ισλαμιστές μισούν τη Δύση, φθονώντας, και όντας ανήμποροι να φτάσουν, τα πολιτισμικά, επιστημονικά και οικονομικά επιτεύγματά της και θέλουν να εξαφανίσουν τις προ-ισλαμικές θρησκείες, κουλτούρες και παραδόσεις της.

Ξεκινά με απίστευτη υποκρισία και συνεχίζει να διακηρύττει πως είναι θρησκεία ειρήνης και αδελφικότητας.

Δεν σου λέει πως ξεκίνησε με βία, αδελφοκτόνο βία, κατά των ίδιων των Αράβων και των πρώτων Μουσουλμάνων λίγο μετά τον θάνατο του Μωάμεθ.

Αφού κατάσφαξαν Ιουδαίους και Χριστιανούς που αρνούνταν να αποδεχτούν τον Μουχάμεντ ως “τέλειο προφήτη”, οι διάδοχοι μετά αλληλοσφάζονταν – πρώτα στη λεγόμενη “Μάχη της Καμήλας”, 656 KE, στη Basra του Ιράκ, μεταξύ του χαλίφη Ali και της χήρας του Μουχάμεντ, Άισε, για εξουσία!

Μια δεύτερη απάνθρωπη συνθήκη του Ισλάμ που συναντάς: μπορείς να εισέλθεις στον άθλιο κόσμο του στέρησης και καταπίεσης, μα δεν μπορείς να εξέλθεις δίχως τον κίνδυνο να σε θανατώσουν οι “πιστοί”.  

Και αν είσαι μη-μουσουλμάνα και αλλαξοπιστήσεις, καλά να πάθεις ό,τι πάθεις στη συνέχεια….(Ποια η διαφορά – εκτός από το χρώμα του ρούχου;)

Τελικά όλοι, μα όλοι και όλες, γίνονται ειδωλολάτρες προσκυνώντας τα θραύσματα μετεωρίτη που φυλάσσονται με βαθύτατη ευλάβεια στη μαυρο-ντυμένη Καάμπα στη Μέκκα.

Όπου και αν βρίσκονται θα στραφούν να προσκυνήσουν (5 φορές τη μέρα) αυτό το προ-ισλαμικό είδωλο – ακόμα και σε δρόμο στο Λονδίνο!

Έπεται συνέχεια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *