Αριστερές Αρλουμπολογίες (συνέχεια…)

Αριστερές Αρλουμπολογίες (συνέχεια…)

Στα μέσα Νοεμβρίου αναρτήσαμε στο Facebook άρθρο από αυτό το blog με τίτλο «Το αίσχος του Τείχους στο Βερολίνο». Κάποια έρευνα είχε δείξει πως ένα σεβαστό ποσοστό Ελλήνων δεν ήξερε τι ήταν αυτό το τείχος. Γι΄ αυτό δώσαμε λίγες πληροφορίες. Όπως αναμενόταν, τα σταλινικά απολιθώματα που μένουν σφηνωμένα στη δύσμοιρη χώρα μας, θύμωσαν που βγάλαμε πάλι τα αιματοβαμμένα άπλυτα του Στάλιν και «συντρόφων» στη φόρα. Υπήρξαν πολλά σχόλια, μα δεν υπήρξε πολλή βωμολοχία. Αλλά η αμάθεια τους είναι αμύθητη. Ακολουθεί ένα δείγμα :-

Γιώργος Βάβουλας: Ομιλος Μελετών μη γραφεις άλλο λέμε, εκτίθεσαι..

Η Σοβιετική ΈΝΩΣΗ με το σύμφωνο μολοτωφ πήρε πίσω δικά της εδάφη, της δυτικής ουκρανιας, μάθε γεωγραφια ρε ομιλε.. Κ οι βαλτικες χώρες.. Την εποχή της αποικιοκρατιας τον όμιλο τον πείραξε που οι σοβιετικου πήραν τις βαλτικες χώρες.. Μάθε ποιοι βοηθούσαν τότε τον Νταινιτς κ τα υποβρύχια του να εκπαιδευονται σε ποια θάλασσα κ ποιοι του παραχωρουσαν λιμάνια….

Όμιλος Μελετών όλο μισόλογα είσαι κ αντικομμουνιστικη προπαγάνδα.. Το

καλοκαίρι του 39 η Σοβιετική ΈΝΩΣΗ ήδη πολεμούσε τους Ιάπωνες στην ανατολή.. Μάλλον τους πέρασες για μαλακές τους Ρώσους να πολεμήσουν σε 2 μέτωπα τη στιγμή που οι δυτικοί είχαν δώσει στους ναζί τη Τσέχο Σλοβακία στο πιάτο.Τσιμουδια για το σύμφωνο του μοναχού, το ανσλους, την στρατιωτικοποιηση της ρηνανιας τις αμυντικές συμφωνίες με τους Βρετανούς.. Τι σόι όμιλος μελετώνείσαι? Της πλακας

Ναι, γράφω με αντικομουνιστικό μένος εδώ και καιρό. Διότι τα πάντα στον κομμουνισμό είναι αχρειότητα, υποκρισία και φρίκη. Ο σύντροφος Βάβουλας αναμασά και φτύνει διάφορες τυχάρπαστες σαχλαμάρες και προσποιείται πως γνωρίζει!

Τι πήρε η ΕΣΣΔ με το κατάπτυστο Σύμφωνο; Τη δυτική Ουκρανία! Μα τη δυτική και νότια Ουκρανία την πήραν πίσω οι Μπολσεβίκοι στο τέλος του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου, μετά αφού ο Λένιν την είχε παραχωρήσει γενναιόδωρα στους μοναρχοφασίστες του Κάιζερ (με τη Συμφωνία Μπρεστ-Λιτόφσκ, Μάρτης 1918) για να βγει από τον πόλεμο και να ξεπληρώσει τα 40 εκμ χρυσά μάρκα που είχε πάρει για να κάνει την Επανάσταση!

Αυτά που πήρε το 1939 ο Στάλιν ήταν η μισή Πολωνία, την οποία κατασπάραξε με τον σύντροφό του φασίστα Χίτλερ. Οι Πολωνοί έχασαν 77.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα ενώ 15 εκμ πολίτες σκλαβώθηκαν από τους Μπολσεβίκους. Είχαν 50.000 νεκρούς κι 130.000 (ή 250.000 κατά άλλους) αιχμαλώτους που εστάλησαν σε 10 στρατόπεδα μέσα στη Ρωσία. Μετά, ο φιλόστοργος Πατερούλης ονόμασε τη βόρεια περιοχή Δυτική Λευκορωσία και τη νότια Δυτική Ουκρανία. Αυτά αναμασά ο σ. Βάβουλας αγνοώντας πως οι κάτοικοι αυτών των υποδουλωμένων χωρών μιλούσαν Πολωνικά (όχι Ουκρανικά) και ήταν Ρωμαιο-καθολικοί (όχι Ορθόδοξοι).

Οι σύντροφοι, με το «ηθικό πλεονέκτημα» μας έχουν πρήξει με την αγνότητά και αγιότητά τους. Οι αποικιοκράτες Βρετανοί, Γάλλοι κλπ, είναι δολοφόνοι κι εγκληματίες, μα οι σοβιετικοί φασίστες που κατασπάραξαν τόσες χώρες – Πολωνία, Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία (δοκίμασαν και τη Φινλανδία τον χειμώνα του ’39-40, μα έφαγαν τα μούτρα τους) – πρέπει να θεωρούνται αθώοι!

Επόμενο θέμα- ο Σοβιετο-Ιαπωνικός πόλεμος του ’39. Αυτός άρχισε τον Μάη και τελείωσε τον Αύγουστο όταν πια υπόγραψαν το Σύμφωνό τους οι Ναζί και Μπολσεβίκοι. Ο Ζούκοφ κατατρόπωσε τους Ιάπωνες στη μάχη του Χάλχιν Γκολ. Οι Ιάπωνες έχασαν 60.000 και οι Σοβιετικοί κοντά 8.000. Υπέγραψαν Σύμφωνο Μη-επίθεσης το οποίο οι Ιάπωνες τήρησαν ακόμα και όταν οι σύμμαχοί τους στον Άξονα Γερμανοί εισέβαλαν στη Σοβιετία το 1941. Ούτως ή άλλως οι Μπολσεβίκοι 17/9/39 εισέβαλαν στην Πολωνία και μετά στις Βαλτικές χώρες. Οπότε, ο φόβος 2 μετώπων δεν ευσταθεί.

Τα περί «Νταίνιτς και τα υποβρύχια» είναι αρλούμπες. Πριν το 1933 είναι οι Μπολσεβίκοι που άφηναν το μικρό νεοσύστατο στράτευμα των Γερμανών να γυμνάζεται στη χώρα τους και, αργότερα, ο Στάλιν τους έδωσε μια βάση υποβρυχίων κοντά στο Μούρμανσκ μετά το Σύμφωνο, 1939!

Όσο για τη «Τσέχο Σλοβακία… το σύμφωνο του μοναχού(!)» και τα υπόλοιπα που αναφέρει ο σύντροφος Βάβουλας– αν κοίταζε λίγο πιο πέρα στις δημοσιεύσεις στο Βίγλα, θα έβλεπε μια σειρά άρθρων για την άνοδο του Χίτλερ και την κριτική μας της ανοησίας και αναισθησίας των Βρετανών και Γάλλων που επέτρεψαν την εξέλιξη αυτών των γεγονότων. Μα αυτό θα ήταν πάρα πολύ.

Οι απολιθωμένοι σταλινικοί είναι τόσο τυφλωμένοι από την πίκρα και ανημποριά τους για την πλήρη κατάρρευση του σοβιετικού εγκληματικού κομμουνισμού, που δεν βλέπουν πως στον πολιτισμένο κόσμο της φιλελεύθερης Δύσης υπάρχει ελευθερία έκφρασης κι εντιμότητα στις δημοσιεύσεις, έτσι που οι ανομίες και ασχήμιες πολλών πολιτικών και πολυεθνικών να περιγράφονται ωμά και λεπτομερώς. Δεν θέλουν να το δουν διότι είναι παντελώς άγνωστο φαινόμενο στη νοοτροπία και συμπεριφορά τους. Πώς να παραδεχτούν πως το καθεστώς που υποστηρίζουν με τόσο πάθος καταπίεσε και κατέσφαξε απάνθρωπα τον ίδιο τον δικό του λαό;

Ούτε βλέπουν τη σχιζοφρένεια με την οποία λειτουργούν. Ο δικός τους ηγέτης, Ν. Χρουστσόφ, τον οποίο λιβάνιζαν με μεγάλο ενθουσιασμό στην εποχή του, πρώτος αποκάλυψε τα εγκλήματα του Στάλιν και άρχισε την αποσταλινοποίηση της Σοβιετίας. Και σήμερα όλα τα απόρρητα Αρχεία της ΕΣΣΔ, του ΚΚΣΕ και της Μυστικής Αστυνομίας έχουν δημοσιευθεί από Ρώσους πανεπιστημιακούς και μεταφρασθεί σε διάφορες γλώσσες, κυρίως στα Αγγλικά. Οι μόνοι που δεν θέλουν να τα διαβάσουν είναι οι Έλληνες σταλινικοί. Τέτοια παράνοια είναι πρωτόγνωρη στην Ιστορία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *