Ισ411β: Σύντομη Ιστορία του Ισλάμ (2)

Ισ411β: Σύντομη Ιστορία του Ισλάμ (2)

- in Ιστορικά
0

Ο Μωάμεθ επιτίθετο στους κατοίκους της Μέκκας και λήστευε τα καραβάνια τους όταν ζούσε στη Μεντίνα.

(Συνέχεια της δημόσιας ομιλίας της Μπριζίτ Γκάμπριελ.)

“Από την ώρα που η Ισλαμική Αυτοκρατορία τελείωσε το 1924, είχε διαρκέσει 1400 χρόνια: έληξε πριν από σχεδόν 100 χρόνια.

Πόσοι από σας γνωρίζετε αυτήν την Ιστορία;

Εμείς στην Αμερική αποτύχαμε να διδάξουμε τα παιδιά ιστορία, να εκπαιδεύσουμε τον πληθυσμό μας στην ιστορία. Πάρτε οποιοδήποτε 17χρονο ή 18χρονο και ρωτήσετε το για τον 2ο ΠΠ, δεν μπορούν να σας πουν τι έγινε στον 2ο ΠΠ. Για αυτούς είναι αρχαία ιστορία κι ας έχουμε ακόμα βετεράνους του 2ου ΠΠ, που βρίσκονται ανάμεσα μας.  

Το Ισλάμ, το Χαλιφάτο τελείωσε το 1924. Οι άνθρωποι νόμισαν το Ισλάμ και το Χαλιφάτο δεν θα αναστηθεί, δεν θα επιστρέψει ξανά. Μα 2 πράγματα συνέβησαν στην Μ. Ανατολή, στον τελευταίο αιώνα που έκανε τους ισλαμιστές ικανούς να ξανα-αναστήσουν το Χαλιφάτο.

Το πρώτο ήταν η ανακάλυψη πετρελαίου στη Σαουδική Αραβία, που εμείς ανακαλύψαμε και σαν βλάκες τους επιτρέψαμε να το εθνικοποιήσουν. Το δεύτερο ήταν η άνοδος στην εξουσία του Αγιατολάχ Χομεϊνί το 1979.

Αυτά τα δυο έδωσαν στους ισλαμιστές χρήματα και πνευματική κάλυψη ώστε να κάνουν μια έκρηξη με την παρουσία τους διεθνώς.

Και οι άνθρωποι λένε: Ω, είναι οι φανατικοί (= ουαχάμποι) που έφεραν

την εξάπλωση της θρησκείας. Ουαχάμποι είναι από το όνομα Ουαχάμπ (= Μουχάμαντ ιμπν Αμπντ αλ-Ουαχάμπ (1703-1792) ιεροκήρυκας του Ισλάμ) – δεν είναι διαφορετική αίρεση του Ισλάμ. Ακολουθούν αυθεντικά κηρύγματα του προφήτη Μωάμεθ, τον τρόπο που ο προφήτης Μωάμεθ ζούσε και εξασκούσε τη θρησκεία του.

Για αυτό εσείς και εγώ και οποιοσδήποτε άλλος άπιστος δεν μπορεί να πατήσει στη Μέκκα γιατί γι’ αυτούς είμαστε βρωμιάρηδες και ως άπιστοι δεν μας επιτρέπεται να πατήσουμε πόδι, ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ ούτε οποιοσδήποτε άλλος.

Στην πραγματικότητα η Αλ Κάϊντα χρησιμοποιούσε την Σ. Αραβία ως παράδειγμα επιτυχίας για να στρατολογεί μέλη λέγοντας πως ο Αλλάχ την ευλόγησε λόγω της προσκόλλησης τις στις εντολές του Ισλάμ.

Και σήμερα μιλάμε για την ISIS. Η ISIS δεν είναι καινούργια ανακάλυψη. Η ISIS ανέστησε το Χαλιφάτο που τελείωσε πριν από 100 χρόνια. Μόνο που είμαστε πολύ αδαείς και απληροφόρητοι για να καταλάβουμε τι κάνει η ISIS και γιατί το πετυχαίνει.

Δύο πράγματα χρειάζεται να καταλάβετε για το Ισλάμ και τις αρχές του πολέμου για το Ισλάμ.

Ένα είναι ο νόμος Τακίγια που σημαίνει ψέματα και εξαπάτηση. Σημαίνει πως ένας μουσουλμάνος μπορεί να βάλει το χέρι του στο Κοράνι και να ορκιστεί ότι λέει την αλήθεια γνωρίζοντας πως ψεύδεται. Μα ξέρει ότι το Κοράνι θα τον συγχωρέσει γιατί προωθεί το Ισλάμ!!!

Το δεύτερο θέμα που χρειάζεται να ξέρετε είναι η συνθήκη Αλ Χουνταϊμπίγια που είναι μια ισλαμική αρχή πολέμου και μοντέλο του πως να εξαπατήσεις τον εχθρό σου όταν είσαι υποχρεωμένος να υπογράψεις συνθήκη ειρήνης με τον εχθρό σου. Και βασίζεται σε ένα παράδειγμα με τον προφήτη Μωάμεθ.

Ο προφήτης Μωάμεθ επιτίθετο στους κατοίκους της Μέκκας και τα καραβάνια τους όταν ζούσε στη Μεντίνα. Τους επιτέθηκε γιατί έτσι άρπαζε τα αγαθά και αποκτούσε χρήματα: τους λήστευε και σκόρπιζε αγαθά και λεφτά στους άνδρες του κι έτσι τους στρατολογούσε. Έτσι επιτέθηκε στα καραβάνια των κατοίκων της Μέκκας. Όταν αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να τους νικήσει σε εκείνη την πόλη την Αλ Χουνταϊμπίγια, υπέγραψε μια συνθήκη ειρήνης 10 ετών μαζί τους, που έλεγε ότι δεν θα τους επιτίθετο ξανά, θα είχε ειρήνη μαζί τους και δεν θα κήρυττε πόλεμο ξανά.

Ο Μωάμεθ χρησιμοποίησε τη συνθήκη για 2 χρόνια για να χτίσει τον στρατό του, να τον δυναμώσει κι όταν ήξερε πως ήταν αρκετά δυνατός για να επιτεθεί στον εχθρό, όταν δεν το περίμεναν νομίζοντας πως είχαν συνθήκη ειρήνης. Δεν την τήρησε, τους επιτέθηκε και η Μέκκα έπεσε μέσα σε 24 ώρες γιατί οι κάτοικοι δεν περίμεναν την επίθεση.

Και αυτό το κόλπο έγινε αρχή, κανόνας πολέμου στο Ισλάμ.

Και για να σας δώσω ένα παράδειγμα πώς αυτό εφαρμόζεται, πώς αυτή η αρχή χρησιμοποιήθηκε στην πρόσφατη ιστορία.

Ο Γιασέρ Αραφάτ που δεν ήταν ισλαμιστής αλλά ήταν μουσουλμάνος, συναντήθηκε με τους Ισραηλινούς και υπέγραψε τη συμφωνία του Όσλο το 1993. Θυμάστε τις χειραψίες στον Λευκό Οίκο; Ο Γιασέρ Αραφάτ χρησιμοποίησε τη συμφωνία ειρήνης για να κάνει το Ισραήλ να τον επαναφέρει και να του δώσει μια περιοχή, να χρηματοδοτήσει τον στρατό του, να εκπαιδεύσει και να εξοπλίσει αστυνομικούς. Ο Γιασέρ Αραφάτ έσπασε τη συμφωνία του Όσλο 8 χρόνια αργότερα και κήρυξε την 2η ιντιφάντα το 2000 κι έγινε κόλαση. Χρησιμοποίησε την ίδια συμφωνία για να εξαπατήσει τον εχθρό και να τον νικήσει.

Όταν ο Ιορδανικός και ο Αιγυπτιακός τύπος, αφού ο Γιασέρ Αραφάτ υπέγραψε τη συνθήκη το Όσλο με το Ισραήλ τον ρώτησαν σε συνέντευξη πως μπόρεσες να υπογράψεις συνθήκη ειρήνης με τον διάβολο; Πως μπόρεσες να υπογράψεις συνθήκη ειρήνης με τους Εβραίους; Ο Αραφάτ τους έλεγε: Θυμηθείτε την Χουνταϊμπίγια.

Αυτό ήταν το μόνο που χρειαζόταν να πει. Όλος ο μουσουλμανικός κόσμος γνώριζε ακριβώς τι εννοούσε ο Γιασέρ Αραφάτ. Σε μας στη Δύση και στους Εβραίους στο Ισραήλ δεν χωρούσε στο νου μας. Κανένας δεν καταλάβαινε σε ποια Χουνταϊμπίγια αναφερόταν.

Με αυτόν τον τύπο εξαπάτησης έχουμε να κάνουμε.

Έτσι αν το Ιράν υπογράψει συνθήκη ειρήνης με τις ΗΠΑ για 10 χρόνια μας χρησιμοποιούν σαν χρήσιμους βλάκες, σαν αφελείς και αδαείς που υπογράφουν συνθήκη ειρήνης με τον διάβολο για να συνεχίσει το Ιράν το έργο του…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *