Ε1254: Φανταστικές αντιφάσεις

Ε1254: Φανταστικές αντιφάσεις

Ζούμε στη χώρα της τρελής ροδιάς και η τρέλα δεν μας ξαφνιάζει, δεν μας εκπλήσσει, δεν μας ενοχλεί. Ενδέχεται μάλιστα να σοκαριστούμε, αθεράπευτα ίσως, αν η τρέλα εξαφανιστεί. Γιʼ αυτό υποθέτω ούτε ο λαός ούτε οι κυβερνήτες του νοιάζονται ιδιαίτερα να την θεραπεύσουν.

Η κανονικότητα της καθημερινότητας στη χώρα και ιδίως στην πρωτεύουσα καθορίζεται όχι από τους νόμους και την κανονικότητα των κανονικών ανθρώπων, που πρέπει να αριθμούν περίπου 35% (με άλλους 25% να μην είναι ολότελα κανονικοί μα ούτε και ταραξίες), αλλά, σε μεγάλο βαθμό πια, από εκείνους που παραβιάζουν την κανονικότητα κανόνων και νόμων που ισχύουν στα χαρτιά. Έτσι, καθώς οι παραβάσεις και η ωμή εγκληματικότητα αυξάνουν με το πέρασμα του χρόνου, η ποιότητα της ζωής υποβαθμίζεται από την ασυδοσία και βαναυσότητα και μάλιστα με την ανοχή των κυβερνήσεων και των κρατικών μηχανισμών και μηχανών.

Εδώ κι ένα έτος, σχεδόν, καθημερινά έχουμε αντιρρήσεις, εντάσεις και βίαιες ταραχές από αντι-πανδημικούς και αντι-εμβολιαστές – που στην πλειοψηφία τους ανήκουν στην Αναρχοαριστερά.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, ιερείς και μητροπολίτες μιλούν από άμβωνος για τα “εμβόλια του σατανά” ή τη θαυματουργή ανωτερότητα του σταυρού και του αγιασμού. Αντιεμβολιαστές γονείς απειλούν με βία και δικαστήρια εκπαιδευτικούς που δεν επιτρέπουν σε παιδιά (και άλλους) να εισέλθουν στους σχολικούς χώρους δίχως μάσκα (και αστυνομικοί έσερναν αυτούς στα Αστυνομικά Τμήματα ωσότου επενέβη ο Άρειος Πάγος!). Άλλοι πάλι, συγγενείς με συμμάχους επιτήδειους αισχροκερδείς δικηγόρους μηνύουν γιατρούς επειδή αυτοί διασωλήνωσαν κι έσωσαν τη ζωή των ασθενών! Και οι δικηγορικοί σύλλογοι δεν επεμβαίνουν – ίσως επειδή ρέει χρήμα.

Στα ΜΜΕ, ιδίως στην TV οι καναλάρχες δίνουν χρόνο και θέαμα για τους παλαβούς συνωμοσιολάγνους τρελάρες και τις θεωρίες τους διότι θέλουν δήθεν να προβάλλεται και η “άλλη άποψη”, ενώ ίσως να “ρέει χρήμα” κι εδώ!

Είχαμε πριν ένα έτος 355 κρούσματα, μετά φτάσαμε την κορύφωση κοντά 15.000! Όλες οι πολιτισμένες χώρες με υπεύθυνες κυβερνήσεις σπεύδουν να επιβάλουν μέτρα για εμβολιασμό. Εδώ η μεταρρυθμιστική μας κυβέρνηση έκανε πίσω ολοταχώς μήπως και χάσουν ψήφους!

Όταν τα κρούσματα κυμαίνονταν από τις 2.500 στις 5.000 μα ευτυχώς οι θάνατοι έμεναν κάτω από 20 και οι διασωληνωμένοι κάτω από 150! Και οι μάσκες κάτω κάτω!

Και να ο ακραίος παραλογισμός – ανεμβολίαστοι σερβιτόροι μπορούσαν να εξυπηρετούν στην εστίαση πελάτες που έπρεπε να είναι εμβολιασμένοι! Στον προαστιακό και σε υπεραστικά λεωφορεία έμπαιναν μόνο όσοι διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ράπιντ τεστ, μα σε αστικά, στο μετρό και στον ηλεκτρικό έμπαιναν όλοι και συνωστίζονταν μόνο με μάσκα!

Και ο πρωθυπουργός τρέχει σε συσκέψεις εδώ κι εκεί μέχρι και τον ΟΗΕ και το Αμερικανικό Κογκρέσο για να σωθεί ο πλανήτης και να προστατευθεί το περιβάλλον!

Ξέδωσα κι εγώ λίγο, πολύ λίγο!

Πρέπει να στραφώ και στην αντιπολίτευση για φαντασιακά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *