Ο «αγωνιστής» Κουφοντίνας

Ο «αγωνιστής» Κουφοντίνας

Νέο «όχι» είπε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου στη νέα αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας. Ευτυχώς! Οι δικαστές απέρριψαν, για δεύτερη φορά, (93/2019) την αίτηση του πολυισοβίτη κρίνοντας πως δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να του χορηγηθεί άδεια. Επενέβησαν όμως ανώτεροι αξιωματούχοι χωρίς μέχρι τώρα (13/5) να γίνει αλλαγή. Μόλις έμαθε την απόρριψη του αιτήματός του, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως δημοσιεύεται στο eksegersi.gr, διεμήνυσε μέσω της συνηγόρου του τις εξής κατάπτυστες ηλιθιότητες:

«Δεν λειτούργησαν ως δικαστές δημοκρατίας, αλλά ως πρωτοδίκες εμφυλίου. Ανέλαβαν, ως απρόσωπος κρατικός μηχανισμός, την εκτέλεση της εντολής από την κυβέρνηση, τη γνωστή οικογένεια και την πρεσβεία που διαφεντεύει τη χώρα. Το θέμα δεν αφορά πια μια ατομική άδεια, αλλά την επίθεση στο δικαίωμα του λόγου και της έκφρασης, στα δικαιώματα του κρατούμενου, στα δικαιώματα του λαού. Πέραν αυτών, είναι και ζήτημα αγωνιστικής αξιοπρέπειας .Η απεργία πείνας είναι ύστατο μέσο πάλης, είναι το μέσο που τίμησαν με τους αγώνες και τις θυσίες τους τόσοι και τόσοι αγωνιστές, παλεύοντας μέχρι το τέλος. Θα ήμουν πολύ μικρός αν δεν ακολουθούσα μέχρι το τέλος αυτόν τον μεγάλο δρόμο. Γι’ αυτό συνεχίζω την απεργία πείνας, μέχρι τη δικαίωση ή μέχρι το τέλος. Αρνούμαι κάθε ιατρική βοήθεια και απαλλάσσω τους αγαπημένους μου από την ευθύνη της απόφασης να με επαναφέρουν οι γιατροί σε περίπτωση που χάσω τη συνείδηση. Ευχαριστώ τις συντρόφισσες και τους συντρόφους και κάθε προοδευτικό άνθρωπο που στέκεται κοντά όχι σε εμένα αλλά σε μια δίκαιη υπόθεση.»

Αυτός ο ψυχοπαθής κατά συρροή δολοφόνος, ο χειρότερος εγκληματίας από τον Εμφύλιο που μαζί με τους τσιπριστές διαιωνίζει τα φοβερά εμφύλια μίση και πάθη (σας τελειώνουμε!), επικαλείται τώρα με όλη την αδιαντροπιά της αναρχοαριστερής θρησκείας δικαιώματα που ως κατάδικος (ενώ θα έπρεπε να είχε τουφεκιστεί ή απαγχονιστεί δημόσια) έχει απωλέσει.

Ποια δικαιώματα αναγνώριζε αυτό το απόβρασμα του βόθρου της Αναρχοαριστεράς όταν ήθελε με δολοφονίες και ληστείες να ανατρέψει το πολίτευμα που τα εξασφάλιζε και με πλήρη ασυναισθησία δολοφονούσε τόσους αθώους πολίτες;

Ποια αξιοπρέπεια είχε όταν επιδιδόταν επί σειρά ετών στα στυγερά του εγκληματα, που φανέρωναν έναν απάνθρωπο χαρακτήρα ανάξιο να συμβιώνει με τους νομοταγείς, κι έκτοτε ούτε μια φορά δεν ζήτησε συγχώρεση και δεν έδειξε ούτε ίχνος μεταμέλειας;

Δεν είναι απλά «πολύ μικρός», είναι ένα από τα πιο βρομερά ανθρωπάκια, που σαν μολυσματικά τρωκτικά μεταδίνουν πανούκλα και ροκανίζουν τα κοινωνικά θεμέλια. Ας είναι σίγουρος πως ο μόνος λόγος που οι «συντροφοι» τσιπριστές δεν του δίνουν άδεια τώρα είναι ο φόβος πως θα χάσουν ακόμα περισσότερους ψήφους, αφού ο λαός έδειξε την αγανάκτησή του στις δυο προηγούμενες άδειες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *