Ε1481: Αγαπημένη μου Αναρχοαριστερά

Ε1481: Αγαπημένη μου Αναρχοαριστερά

- in Επικαιρότητα
0

Ναι, αγαπημένη μου Αναρχοαριστερά, ευτυχώς που υπάρχεις για να μπορούμε, όσοι μπορούμε, να έχουμε «καλή απόλαυση», όπως εύχονται πολλά γκαρσόνια καθώς βάζουν τα πιάτα με το φαγητό στο τραπέζι μας. Για να έχουμε κάποια ευκαιρία ενασχόλησης.

Ναι, είσαι άρρωστη εκ γενετής, μα υπάρχεις και βάζεις σε ταλαιπωρία όλη την κοινωνία που νομίζει πως κάτι αξίζεις ακόμα.

Άρπαξες πάλι την εορτή της Ανάστασης του Κυρίου, κατά τη μεγάλη χριστιανική παράδοση, να αναστήσεις κι εσύ με τη συνηθισμένη σου θνησιγένεια τον εαυτούλη σου και το φάντασμα του βασιλικού καθεστώτος.

Με το αθάνατο νερό της ηλιθιότητάς του ο τσιπρισμός νομίζει πως θα ζωντανέψει τον νεκρό μοναρχισμό που βρικολακιάζει ως ολοζώντανος στις αρρωστημένες ονειρώξεις του. Μίλησε κανείς άλλος για μοναρχία ή βασιλεία ή αλλαγή καθεστώτος;

Από τη Μεταπολίτευση και δώθε η Χούντα των κολονέλων και η βασιλεία την οποία οι δήθεν υπερασπιστές της (οι κολονέλοι κλπ.) έθαψαν, δεν απασχολούν παρά μόνο τους ηλίθιους του αριστερού μέρους του δημοκρατικού τόξου, όπως το ονομάζουν. Αυτά τα ιστορικά μνημεία, πασπαλισμένα με τις κουτσουλιές των δεκαοχτούρων, εδώ κι μισό αιώνα μόνο τους τσιπριστές και τους κομμουνιστές απασχολούν.

Γιατί να μην αξιοποιηθεί η πρώην βασιλική περιουσία;

Βρε μπούφοι της μπουρδολογίας, παντού οι πρώην μάγκες του Μαρξισμού έχουν στραφεί στον άρρωστο καπιταλισμό για να μπορέσουν να βγουν από τη μιζέρια που η μεσαιωνική θεολογία τους κρατούσε – Ρωσία, Κίνα, Βιετνάμ, ακόμα και ο Μαδούρο στη Βενεζουέλα το προσπαθεί τώρα!

Βρε μπούφοι στα μπουντρούμια του μαζοχισμού σας, τι θα τα κάνει ο λαός τα κτήματα στο Τατόι; Τι έκανε ποτέ, οτιδήποτε, οπουδήποτε «ο λαός», αυτό το μπαλόνι της ιδεοληπτικής ανικανότητάς σας;

Είναι απίστευτη η ανικανότητά σας σε όλα τα επίπεδα εκτός από τη μπουρδολογία. Εκ του μη όντος, όπως λέγεται, φτιάχνετε έναν φαντασιακό ανεμόμυλο και μετά, πάλι φαντασιακά, τον κονταροχτυπάτε.

Εκμετάλλευση, καπιταλισμός, ιμπεριαλισμός! Η βελόνα κόλλησε σε αυτή τη ραγάδα της πλάκας και δεν τολμά, ή δεν ξέρει, κανείς αναρχοαριστερός, να τη ξεκολλήσει, να πει κάτι σύγχρονο, κάτι χρήσιμο για τον ταλαίπωρο «λαό».

Φταίει ο Μητσοτάκης, ο Κούλης, για την πανδημία και τώρα για την ακρίβεια. Και το διατυμπανίζει ένας άνθρωπος που έγινε πρωθυπουργός της χώρας και ας μην ήξερε ακόμα και την πιο απλή της γεωγραφία – πως η Λέσβος και η Μυτιλήνη είναι ένα και το αυτό νησί, μα για ιστορικούς λόγους έχει δύο ονόματα! Πάλι καλά που η Σαμοθράκη δεν έγινε δύο!

Ο εκπρόσωπος αυτού του Μεσσιανικού Ιεράρχη του τσιπρισμού ήρθε με το δικό του Άγιο Φως να μας διαφωτίσει για την κρίση ακρίβειας που βασανίζει όλο τον κόσμο, όλη την Ευρώπη μαζί και την Ελλαδίτσα μας.

«Όσο τα golden boys του κ. Μητσοτάκη ζουν στη χλιδή, τόσο οι πολίτες θα πληρώνουν τα σπασμένα τους στους λογαριασμούς του ρεύματος»!

Ξεκίνησαν με τη λιγνιτοποίηση και την ιδιωτικοποίηση (μερική, μα δεν πειράζει) της ΔΕΗ (που αντί να χρεωκοπήσει, όπως επί Σύριζα, τώρα βγάζει κέρδος και πληρώνει τους εργαζόμενους και μερίσματα), για να βρουν τώρα τη «χλιδή»! Κρίμα που ο Μητσοτάκης αντί να πετά στη Σκωτία για τσάι με τον Κάρολο ή οπουδήποτε αλλού, δεν κάθεται να μάθει λίγα πράγματα από τους τσιπριστές ή τους κουκουέδες, να βάλει τα golden boys να δουλέψουν αμισθί σε όλες τις ΔΕΚΟ κι έτσι να αναπτερώσει την Ελλάδα μας, την Ευρώπη και τον κόσμο, ίσως να δώσει μάθημα και στον πονηρό Πούτιν.

Για όλα τα κακά μας και του κόσμου – για όλα φταίει ο Μητσοτάκης!

Δεν βαριέσαι. Ποιος μιλάει, ποιος ακούει;

Είμαι σίγουρος πως ακόμα κι αν παραιτηθεί ο Μητσοτάκης και η ΝΔ, ή, ακόμα καλύτερα, αν προσφέρουν την πρωθυπουργία στον Τσίπρα και τα υπουργεία στο τσιπρικό τσούρμο, η άρρωστη Αναρχοαριστερά θα γκρινιάξει και θα διακρίνει συνωμοσία του Καπιταλισμού και Ιμπεριαλισμού και ακροδεξιών και φιλοβασιλικών και φασιστών (σαν τον Πούτιν και τους Νεο-Ναζί του που βλέπουν Νέο-Ναζί παντού εκτός από εκεί που υπάρχουν, δηλ. τη Ρωσία)!

Τελειώνω με ένα έξοχο ποιητικό απόσπασμα από τον κ. Τσιτσίνη της Καθημερινής 28/4/22:

Έχουμε, λένε, «φιλοβασιλικό ακροατήριο», νοσταλγούς του στέμματος. Σίγουρα έχουμε νοσταλγούς της αντιμοναρχίας. Αντιβασιλικούς χωρίς βασιλιά. Κατά τον ίδιο τρόπο, έχουμε πολύ αντινεοφιλελευθερισμό. Δεν έχουμε όμως νεοφιλελεύθερους. «Νεοφιλελεύθερος» βαπτίζεται ακόμη και ο φόρος στην ακίνητη περιουσία· ακόμη και τα πρότυπα δημόσια σχολεία. Έχουμε πολλούς αντιφασίστες. Μόνο που ο φλογερός αντιφασισμός τους δυσκολεύεται να ξεχωρίσει τους υπαρκτούς ακροδεξιούς από την Κεντροδεξιά (τη Λεπέν από τον Μακρόν, τον Καμμένο από τη Ν.Δ.). Έχουμε και αντιπολεμικό κίνημα. Μόνο που δυσκολεύεται να ξεχωρίσει εκείνον που προκαλεί τον πόλεμο από εκείνους που τον υφίστανται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *