Αριστεροί, ξυπνήστε!

Αριστεροί, ξυπνήστε!

- in Επικαιρότητα
0

1. Ο Ρώσος στρατηγός Ντιμίτρι Βολκογκόνοβ (1928-95), διευθυντής του Ινστιτούτου Στρατιωτικής Ιστορίας, σύμβουλος του Γέλτσιν για Άμυνα και ανέντακτος βουλευτής, αφού έγραψε τις βιογραφίες των Στάλιν, Λένιν, Τρότσκι, αποκαλύπτοντας τις εγκληματικές τους πράξεις (βρήκε 3.700+ αδημοσίευτα έγγραφα με υπογραφή του Λένιν, μερικά δηλωτικά απίστευτων αγριοτήτων κατά Ρώσων πολιτών), είπε: “Είμαι περήφανος για το ότι κατόρθωσα να αλλάξω τη νοοτροπία μου!”

Αριστεροί, ξυπνήστε και συνειδητοποιήστε την απάτη αριστερών κάθε απόχρωσης, όπως του Σύριζα και του ΚΚΕ. (Έχω γράψει πολλά αντικομουνιστικά άρθρα· μα κι εγώ γιος κομμουνιστών είμαι και κάποτε, στα αμαρτωλά νιάτα μου, ασπάστηκα τον κομμουνισμό).

Αυτοί όλοι φωνασκούν περί δημοκρατίας (ή λαοκρατίας), σοσιαλισμού, κομμουνισμού και ισότητας. Και αυτά όλα είναι ψεύτικα, παραπλανητικά συνθήματα που δεν μπορούν ποτέ να υλοποιηθούν.

Φωνασκούν περί αγώνων και μαχών κατά του καπιταλισμού και των τοκογλύφων ξένων που μας ξεζουμίζουν. Και αυτά είναι ψεύδη που αποσκοπούν στη δική τους εδραίωση στην εξουσία και απόλαυση των προνομίων που αυτή αποφέρει.

Εμπρός Ε.Λ.Α.Σ για την Ελλάδα/ το δίκιο και τη λευτεριά (…)/

σ’ ακροβουνό και σε κοιλάδα/ πέτα, πολέμα με καρδιά.//

Αυτός ήταν ο ύμνος των εαμιτών, των ελασιτών. Και με το ένστικτο που είχε τότε ο λαός σε μια κρίση τρισχειρότερη από τη σημερινή, στην τυραννική κατοχή των ναζιστών, ζητούσε “δίκιο και λευτεριά“!

2. Τι σχέση έχουν με αυτό το αίτημα για δικαιοσύνη οι σημερινές μεγαλοστομίες των δήθεν αριστερών, δήθεν φιλεργατικών και δήθεν φιλολαϊκών απατεώνων που κυβερνούν (=τσιπριστές) και των κομμουνιστών που καπηλεύονται παρελθοντικούς αγώνες (=σταλινιστές).

Ούτε κυνηγητό υπέστησαν αυτοί όπως στις προπολεμικές δικτατορίες και στις μεταγενέστερες αδυσώπητες διώξεις των ταγματασφαλιτών και χιτών, ούτε πολέμησαν ποτέ κατακτητές φασίστες.

Γαλουχήθηκαν και ζούνε στις ανέσεις της σοσιαλδημοκρατίας που δεν κερδήθηκαν με αγώνες, όπως διαλαλούν, αλλά εμπεδώθηκαν σταδιακά με την ανθρωπιστική λογική του δυτικού διαφωτισμού, 1800 κι έπειτα.

Η δικαιοσύνη μόνη θα φέρει λευτεριά κι εντός κι εκτός, όχι μια στρίγγλα Σειρήνα ισότητας ή λαοκρατίας ή σοσιαλισμού (= και τα 3 ανέφικτα!).

3. Γράφει ο Βασίλης Νεφελούδης, ένας έντιμος και συνεπέστατος αριστερός: “Ο κομμουνισμός βέβαια κατέρρευσε… διότι δεν ήταν κομμουνισμός… Χωρίς δημοκρατία και χωρίς ανθρωπιά δεν υπάρχει κομμουνισμός. Το σύστημα … στη Ρωσία ήταν δικτατορικό. Μια αντεργατική και αντιλαϊκή δικτατορία φραστικά μεταμφιεσμένη σε κομμουνιστικό καθεστώς” (σ 57, στο Μαρτυρίες για τον Εμφύλιο… Επιμ. Στ. Κούλογλου, Εστία 2005).

Είναι κρίμα να ανακαλύπτεις ή να ομολογείς κάτι τέτοιο 50 τόσα χρόνια αργότερα και αφού πέρασες πάνω από τη μισή ζωή σου σε πλάνη.

Τι είναι δημοκρατία; Τι είναι ανθρωπιά;

Μόνο αν η “δημοκρατία” σημαίνει απόλυτη δικαιοσύνη, όπου ο καθένας παίρνει αυτό που του αναλογεί, αυτό που του αξίζει (όπως έγραψε ο Μαρξ -“στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του”: αλήθεια, ω μαρξιστές, πείτε μου πού και πότε ), έχει πρακτικό νόημα. Το ίδιο ισχύει και για την ανθρωπιά και, λίγο περισσότερο, για αλήθεια, ανεκτικότητα, εντιμότητα, συγχώρεση, συμφιλίωση. Αλλιώς πρόκειται για σαπουνόφουσκες.

4. Ας μου πουν οι αριστεροί (κομμουνιστές, μαρξιστές, μαοϊκοί, τροτσκιστές, μενσεβίκοι, μπολσεβίκοι και ό,τι άλλο), που βρίζουν με ιερή αγανάκτηση για όσα αντικομμουνιστικά γράφω: Ποιο καθεστώς Αριστεράς (υπαρκτού σοσιαλισμού, κομμουνισμού ή ό,τι άλλο) έχει ποτέ εφαρμόσει αυτή την αρχή του Μάρξ;

Έγραψα πως πήραμε δισεκατομμύρια από την ΕΕ, πως η “Αριστερά” στη χώρα μας είναι απάτη και πως τα λεγόμενα κομμουνιστικά καθεστώτα κατέρρευσαν 1989-91 και οι δήθεν αριστεροί/μαρξιστές μεταξύ άλλων σχολιάζουν: “Ρε ουστ κοπροι φασίστες με γραβάτα…Είσαι σε σύγχυση… Εχει πολλη πλακα να παρακολουθει κανεις τα αποτοκα της ωοτοκιας του φασισμου…Το άρθρο σας είναι για γέλια και για κλάματα… Κρίμα γιατί σας είχα για σοβαρούς… Ουστ κοπριτες αμορφωτοι θα μας κανετε και μαθήματα πολιτικής ιστορίας…” και άλλα εξαίρετα για την ασχετοσύνη τους. Σάμπως και δεν πήραμε δις από την ΕΕ και η Σοβιετία με τους δορυφόρους της δεν κατέρρευσε ή η Κούβα έκανε ποτέ εθνικές εκλογές από το 1959 και δώθε!

Ποιος “μαρξιστής” ξέρει πως ο Μαρξ έγραψε (και πού;) “Το μονοπώλιο της εγγείου ιδιοκτησίας αποτελεί τη βάση του καπιταλιστικού μονοπωλίου” ή καταλαβαίνει τι σημαίνουν αυτά τα λόγια;… Τι παράγει τον καπιταλισμό;

Όλοι ξέρουν μόνο να βρίζουν τους καπιταλιστές (ενώ κατά τον Μαρξ άλλοι είναι οι κύριοι φταίχτες) και μη-αριστερούς (που λένε μερικές αλήθειες) ως “κοπρίτες” και “φασίστες” όντας οι ίδιοι οι χειρότεροι αγράμματοι φασίστες, που αντιμετωπίζουν τη διαφωνία και κριτική με δόλο και βία – σαν τον δικτάτορα της Βενεζουέλας…

5. Ο Μαδούρο ισχυρίζεται πως έχει δημοκρατία και αρνείται κάθε αντιπολίτευση ενώ οι δικοί του (παρα)κρατικοί κολεκτίβοι δολοφονούν παντού τους αντιφρονούντες, που διαδηλώνουν αδιάκοπα (και με κατσαρόλες) ενάντια στην καταπίεση, τη φτωχοποίηση, τη δυστυχία.

Ο αριστερισμός/κομμουνισμός του Μαδούρο είναι δικτατορία. Όμοια ήταν και η εξουσία του Κάστρο. Και ο κ. Τσίπρας φωνασκεί περί δημοκρατίας και λαϊκής ευημερίας μα δικτατορεύει, φορτώνοντας μας με μνημόνια και φόρους ανυπόφορους, αποφασίζοντας ο ίδιος για τα πάντα ενώ είναι ολοφάνερα αμόρφωτος, ασταθής και δίγλωσσος. Άλλες αρλούμπες ξεφουρνίζει στους ξένους και άλλες στους ακολούθους του και άλλες στον λαό γενικά.

Δεν γίνεται διαφορετικά. Ο αριστερισμός/κομμουνισμός πάντα παντού τρέφεται με “αυταπάτες”, σαλπίζει ψευτιές και καταλήγει σε δικτατορία – εκτός αν αποκλειστούν οι φιλόδοξοι εξουσιομανείς και ο φανατισμός τους από την πολιτική κι εδραιωθεί η δικαιοσύνη.

6. Εσείς, οι μη-αριστεροί πάψτε να νομίζετε πως ο αριστερισμός είναι αρετή, να τον φοβάστε και να νιώθετε ενοχή!

Αριστεροί, εσείς, να βρείτε επιχειρήματα για να συζητήσουμε, όχι χυδαιότητες και ασυναρτησίες. Αλλιώς να σωπαίνετε!

Αριστεροί, λοιπόν, ξυπνήστε και συνειδητοποιήστε τι όντως συμβαίνει – όπως ο Ρώσος στρ. Βολκογκόνοβ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *