Ε1190: Δικαιωματιστές – άθλιοι υποκριτές

Ε1190: Δικαιωματιστές – άθλιοι υποκριτές

Έχω γράψει πολλές φορές πως τα «δικαιώματα» είναι μία πολύ μεγάλη πλάνη και η επιδίωξή τους απομακρύνει από τον πολιτισμό και τη συνοχή της ανθρωπότητας ή κοινωνίας. Αντίθετα είναι η τήρηση των καθηκόντων που εμπεδώνει τη συνοχή μιας κοινωνίας και την ανυψώνει στον πολιτισμό.

Το ότι αυτοί που φωνασκούν περισσότερο και αγωνίζονται δήθεν για τα δικαιώματα δεν πιστεύουν σε αυτά μα τα εργαλειοποιούν για την προώθηση ευρύτερων αναρχοαριστερών ιδεοληψιών, φαίνεται από πάρα πολλά γεγονότα των ημερών μας.

Θα θυμάστε με πόση σπουδή έσπευσαν οι τσιπριστές, όταν πρωθυπούργευε ο κ. Τσίπρας, να καλύψουν με κάθε τρόπο τις σεξουαλικές ατασθαλίες του πρέσβη της Βενεζουέλας με το αριστερό δικτατορικό καθεστώς του Μαδούρο καθώς εκείνος πασπάτευε συντροφικά τις κοπέλες της πρεσβείας. Δεν ξεσηκώθηκαν τότε οι κονδυλοφόροι του ηθικού πλεονεκτήματος παρά να τον καλύψουν. Αν ήταν πρέσβης φιλελεύθερης Δυτικής δημοκρατίας θα ήταν «σεξιστής, γουρούνι» και παρόμοια.

Δεν τρέφω συμπάθεια προς πρωταθλητές, όπως έχω επίσης γράψει πολλές φορές, ούτε ξένους ούτε Έλληνες. Συμπεριλαμβάνω και την καλή κοπέλα Μαρία Σάκκαρη ή την επικοντίστρια κα Στεφανίδη. Όχι γιατί, είναι γυναίκες ή ζουν έκλυτη ζωή, μα γιατί θεωρώ τον πρωταθλητισμό χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

Αλλά τώρα οι ευγενείς του ηθικού πλεονεκτήματος, τα αναρχοαριστερά τρολ των ΜΜΕ και του Διαδικτύου, βρίζουν χυδαία τη νεαρή τενίστρια. Όχι επειδή είναι τενίστρια πρωταθλήτρια (και μάλιστα ό,τι καλύτερο έχει εκδηλώσει η χώρα σε αυτόν τον τομέα), μα γιατί τα έχει φτιάξει με τον γιο του πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

Η «γκόμενα» του γιου του Μητσοτάκη.

Και αν ήταν γκόμενα του γιου του Τσίπρα ή του Βαρουφάκη;

Ε, τότε θα ήταν αγωνίστρια, επαναστάτρια, φίλη του λαού…

Και όλοι και όλες οι δικαιωματιστές υπέρ του φεμινισμού; Που χάθηκαν τώρα να υπερασπιστούν τα δικαιώματα της κοπέλας; Το βούλωσαν διότι δεν είναι τα δικαιώματα που τους ενδιαφέρουν μα πως να πλήξουν την αντίπαλη παράταξη.

Βουβάθηκαν επίσης στην περίπτωση του δολοφόνου της άτυχης Γαρυφαλλιάς, διότι δήλωσε αναρχικός, επομένως εχθρός του κατεστημένου. Ούτε διαδηλώσεις, ούτε πύρινα άρθρα για γυναικοκτόνους!

Τήρησαν την ίδια σιωπή όταν πρώην υπουργός Συριζαίος είχε καταγγελθεί για κακοποίηση γυναικών. Και όταν πρωτοκλασάτο στέλεχος της άτιμης Αριστεράς έδερνε τη γυναίκα του μέχρι νοσοκομείου.

Που είστε φλεγόμενοι δικαιωματιστές, φεμινιστές και φεμινίστριες, υποκριτές;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *