Ε1070: Αντιπολιτευτική ψυχοπάθεια

Ε1070: Αντιπολιτευτική ψυχοπάθεια

Ξέρετε, στο εξωτερικό μερικοί Έλληνες ή ελληνομαθείς κάνουν χιούμορ με παράξενο τρόπο. Κάποια ώρα στην όποια συζήτηση θα πουν αγγλιστί «In Greece there is a saying ‘we have eaten the camel and remains the queue’»! Πολλοί που δεν γνωρίζουν πως το είπε ο αμαθής πρώην πρωθυπουργός μας κ. Τσίπρας εννοώντας «We have eaten the donkey and remains the tail only» απορούν τι σχέση έχει η καμήλα με την «ουρά αναμονής» (queue, αντί tail «ουρά ζώου»).

Ο κ. Τσίπρας και το τσούρμο του ψήφισαν (τέλη Μαρτίου 2021) υπέρ του ανοίγματος του αναπτυξιακού (ιδιωτικού έστω) έργου στο Ελληνικό. Και οι μονίμως αφελείς αρθρογράφοι είδαν κάποια μεταστροφή στη συμπεριφορά του ιδιότυπου αναρχοαριστερού μορφώματος. Δεν είδαν όμως πως δεν θα μπορούσαν οι τσιπριστές να μην ψηφίσουν υπέρ αφού θα ανοίξουν μερικές δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας (για το λαό!).

Η συμπεριφορά της αντιπολίτευσης καθορίζεται από την αγχώδη προσπάθεια αλίευσης ψήφων στο ευρύ κέντρο αφενός και από τις ψυχοπαθολογικές εμμονές τους αφετέρου.

Οι Συριζαίοι ψάχνουν κάθε δυνατότητα να πλήξουν την κυβέρνηση μπας και ψαρέψουν μερικούς από τους δυσαρεστημένους (σαν κι εμένα) που βλέπουν μερικά σοβαρά κυβερνητικά ολισθήματα. Μα η αμάθειά τους επιμένει να εμφανίζεται σε κάθε προσπάθειά τους.

Η πρώην υπουργός Πολιτισμού κα Ζορμπά στηλίτευσε την απουσία ορισμένων απαράβλεπτων ιστορικών στοιχείων στους εορτασμούς της 25ης Μαρίου, όπως οι μαυροσκούφηδες, των ατάκτων του Βελουχιώτη. Τι, μόνο Εύζωνες κ.λπ. να παρελαύνουν;

Η κα Θ. Φωτίου κραύγασε «Ποιος νοσηρός εγκέφαλος θεωρεί ότι η προστασία των ανήλικων παιδιών είναι θέμα που πρέπει να χειρίζεται η αστυνομία;» Επειδή μια Εγκύκλιος υποχρεώνει τους αστυνομικούς να ενημερώνουν την Πρόνοια αν υπάρχουν ανήλικα απροστάτευτα. Κι έτσι βεβαιώθηκαν οι τσιπριστές για «αστυνομοκρατία».

Μετά, με τα σελφ-τεστ βρήκαν νέο σκάνδαλο του αιώνα – Ζήμενς! Στις 25/3/ (ανήμερα της εορτής των 200 επετείων) βγήκε η βαρύγδουπη δήλωση για το φοβερό σκάνδαλο. Να θυμίσω όπως πως πριν από μήνες όταν ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ τα σελφ-τεστ, οι τσιπριστές κατηγορούσαν την κυβέρνηση γιατί δεν προωθούσε τα σελφ-τεστ! Τώρα έχουμε νέο σαν τη Νοβάρτις σκάνδαλο με τον νυν πρωθυπουργό εμπλεκόμενο – πιασμένο με τη γίδα στον ώμο!

«Η μοναδική εταιρεία που έχει πάρει έγκριση για self-test είναι η Siemens. Συμπτωματικά, λίγες μόλις ημέρες μετά την έγκρισή τους στη Γερμανία, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη προσπάθησε να περάσει άρον άρον και στη ζούλα (…) φωτογραφική πρόσκληση ενδιαφέροντος. (…). Ο κ. Μητσοτάκης συμπεριφέρεται ακόμα και στην πανδημία ως ο πιο πιστός πλασιέ της Siemens. Από τα δωράκια με τα «τηλεφωνικά κέντρα» στα «δωρεάν self-test». (15.3.20)

Αυτό είναι ο βόθρος βάρβαρης αθλιότητας στον οποίο έχει βαλτώσει ο τσιπρισμός του Σύριζα. Διότι η εγκαλούμενη κυβέρνηση έδωσε τον κατάλογο των 30 εταιρειών που έδωσαν προσφορές για τα 10εκμ τεστ και η Ζήμενς δεν ήταν ανάμεσά τους! Αστοχία πολλών αστέρων!

Για να ανέχονται ακόμα έναν αμαθή, μα και ανεπίδεκτο μάθησης, μεσήλικα για «άχαστο» δήθεν, «χαρισματικό» ηγέτη τους, όλοι πρέπει να είναι σαλεμένοι.

Δεν είναι απλώς φέικ-νιους. Δεν είναι απλώς αντιπολιτευτική κριτική. Είναι εμμονή. Είναι καταναγκαστική ψυχοπάθεια.

Αρκεί να πει κανείς «περαστικά»;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *