136. Διεθνή: Ρωσική πληροφόρηση

136. Διεθνή: Ρωσική πληροφόρηση

- in Διεθνή
0

Από τον 13ο αιώνα οι Ρώσοι συνήθισαν να ζουν σ’ ένα απολυταρχικό καθεστώς. Πρώτα ο Μεγάλος Δούκας (= Άρχοντας, Ηγέτης) του Δουκάτου της Μόσχας. Μετά οι Τσάροι και τσαρίνες. Μετά οι Αυτοκράτορες (Πέτρος κι Αικατερίνη Β΄). Μετά νέοι Τσάροι. Μετά ο Λένιν και ο Στάλιν και οι άλλοι κομμουνιστές Γενικοί Γραμματείς (Μπρέζνιεφ κ.λπ.). Τώρα ο αιώνιος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τους αρέσει να ζουν σε απολυταρχικό καθεστώς. Και “χάφτουν” ό,τι τους σερβίρει το Κρεμλίνο μέσω των προπαγανδιστικών μηχανισμών του, δηλ. κρατικών ΜΜΕ.

Οι οικογένειες των νεκρών στην Ουκρανία ξέρουν πως ο δικός τους άνθρωπος σκοτώθηκε. Μα δεν υπάρχουν αριθμοί νεκρών, τραυματιών, αγνοούμενων κα αιχμαλώτων!

Εκτός από τα στελέχη των προπαγανδιστών (Σολόβιεφ, Σιμονιάν κ.λπ.) και φυσικά μέλη της κυβέρνησης και αξιωματούχους κι επιχειρηματίες, οι κοινές μάζες δεν ξέρουν τίποτα για την “ειδική στρατιωτική επιχείρηση” στην Ουκρανία. Μόνο ότι πολεμούν τους Ναζί εκεί. Και αυτό είναι πιστευτό εύκολα διότι στη μοντέρνα Ιστορία τους, το κύριο γεγονός ήταν ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος (1941-1945) όπου νίκησαν τους Ναζί φασίστες που εισέβαλαν στην Αγία Ρωσία. (Άσχετα, βέβαια, με το γεγονός πως η Ρωσία είχε το 1939 συμμαχήσει με τους φασίστες Ναζί!)

Πιστεύουν οι μάζες πως η Ρωσία είναι η σπουδαιότερη χώρα στον πλανήτη (άσχετα με το ότι οι μάζες είναι μάλλον στερημένες, μίζερες και πάρα πολλοί αλκοολικοί) κι έχουν τα ισχυρότερα όπλα. Γι’ αυτό οι Ουκρανοί θα χάσουν.

Τώρα, όπως οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν πως κάθε χώρα που κάποτε ανήκε στο Ισλάμ πρέπει να επιστρέφει στο Ισλάμ, διότι αυτό λέει το Κοράνι, έτσι και οι Ρώσοι πιστεύουν πως κάθε χώρα που κάποτε ανήκε στη Ρωσική Αυτοκρατορία πρέπει να επιστρέψει σε αυτήν! Αυτό ισχύει κυρίως για την Ουκρανία που ήταν η Μικρή Ρωσία!

Όσον αφορά τα απαράμιλλα όπλα τους. Έχουν πρώτα από όλα τα τεράστια αποθέματα πυρηνικών και τα αεροσκάφη και τους πυραύλους που μεταφέρουν τις κεφαλές.

Μετά έχουν το αξεπέραστο Mig-41 που θα νικήσει κάθε αεροσκάφος της Δύσης.

Είναι το πιο γρήγορο, πιο κρυφό (Stealth) από κάθε Δυτικό κι έχει πολύ ισχυρότερους πυραύλους!

Μόνο που δεν υπάρχει: είναι ένα σχέδιο στα χαρτιά εδώ και χρόνια! Μα οι μάζες δεν ξέρουν τη διαφορά!

Έχουν, βέβαια, τον άχαστο, ασταμάτητο πύραυλο Kinzhal που μεταφέρεται από το Mig-31. (φωτό). Μόνο που δεν είναι άχαστος ούτε ασταμάτητος. Οι Ουκρανοί κατέρριψαν 6 τέτοιους σε μια νύχτα με τους αμερικανικούς αντι-αεροπορικούς και αντιπυραυλικούς Πάτριοτ!

Έχουν και το τρομερό τανκ Τ-14 Armata που θα κονιορτοποιήσει κάθε Δυτικό άρμα! Στην πραγματικότητα κανένα Δυτικό δεν τολμά να σταθεί απέναντι. Μα ούτε αυτό υπάρχει. Ένα απλοϊκό μοντέλο σύρθηκε από άλλο όχημα σε προηγούμενη εθνική παρέλαση (όχι το 2023 που έμεινε δίχως στρατιωτική παρέλαση εκτός από ένα μοναδικό άρμα).

Οι μάζες των Ρώσων φυτοζωούν σαν μανιτάρια στην υγρασία και στο σκοτάδι και αποδέχονται όλα όσα τους διαβιβάζει ο ναός των Αγίων, δηλαδή το Κρεμλίνο.

Και ο τωρινός Αιώνιος Πρόεδρος!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *