Δ137: μισαλλοδοξία

Δ137: μισαλλοδοξία

- in Διεθνή
0

Αυτοί είναι οι Μουσουλμάνοι στην πιο αχρεία, μισαλλόδοξη μορφή τους στη Βρετανία: «Η Σαρία [ακραίος Ισλαμισμός] για το Ηνωμένο Βασίλειο».

Είδατε ή ακούσατε ποτέ Βουδιστές, Εβραίους, Ειδωλολάτρες, Ινδουιστές, Σιντοϊστές (= Ιάπωνες), ή πιστούς οποιασδήποτε άλλης θρησκείας, να θέλουν να επιβάλουν τη θρησκεία τους σε άλλο έθνος με τη βία; Μόνο οι Μουσουλμάνοι και οι Χριστιανοί κάνουν ξεδιάντροπο προσηλυτισμό σε ξένες χώρες. Αφού δηλητηριάσουν το μυαλό των αφελών και ανόητων πιστών τους, τους φανατίζουν και προτρέπουν σε διενέξεις, καβγάδες και φασαρίες, για να επικρατήσουν τα δικά τους θρησκευτικά δόγματα και ήθη με τον μόνο αληθινό θεό τους! Οι Χριστιανοί δεν σφάζουν και δεν καίνε πλέον αιρετικούς και απίστους. Οι Ισλαμιστές, οι φανατικοί, είναι αδίστακτοι. Το ίδιο το Κοράνι και οι πιο μοχθηροί, παθιασμένοι μουλάδες, τους προτρέπουν στη βία και αγριότητα, ακόμα και να πεθάνουν ως «μάρτυρες» για να πάνε στον παράδεισό τους!¨

Εδώ στην Ελλάδα (και σε μερικές ακόμα ευρωπαϊκές χώρες, οι Μωαμεθανοί είναι ήσυχοι. Το πρόβλημα εδώ είναι αφενός ηλίθιοι πολιτικοί, σαν τους τσιπριστές Πασόκους και Συριζαίους, που τους ενέπλεξαν στα δικά τους κομματικά κόλπα. Υποθέτω και οι Νεοδημοκράτες συμμετέχουν. Αφετέρου είναι οι δούλοι της πολιτικής ορθότητας και ανθρωπισμού και αντιρατσισμού και δικαιωματισμού και άλλων «-ισμών», που δεν διακρίνουν μεταξύ του λογικού και του παραλόγου και νομίζουν πως οι θύτες έχουν ισχυρότερα και περισσότερα δικαιώματα από τα θύματα!

Στο Ηνωμένο Βασίλειο τα πράγματα ήταν και είναι διαφορετικά. Σε άλλες χώρες της Ευρώπης επίσης, όπως στη Γαλλία όπου αυτοί οι φανατικοί ισλαμιστές σφάζουν χριστιανούς πολίτες την ώρα που προσεύχονται μέσα στην εκκλησία ή δολοφονούν Εβραίες γερόντισσες και τις ληστεύουν – δόξα να έχει ο Αλλάχ και οι τζιχαντιστές!

Στη Βρετανία, στην πόλη Leicester επί πολλά έτη Βουδιστές, Ινδουιστές και Σίκχες ζούσαν αρμονικά με τους πολυπληθέστερους χριστιανούς συμπολίτες. Δεν υπήρξαν ούτε ταραχές ούτε η παραμικρή τριβή. Απεναντίας, οι σχέσεις ήταν αρμονικές εκτός από ορισμένους λευκούς ρατσιστές που ονειροπολούσαν ακόμα όνειρα αυτοκρατορικά. Και μετά ήρθαν και μουσουλμάνοι και όταν αυξήθηκαν κάπως άρχισαν οι τριβές και φασαρίες.

Πιο καθαρά φάνηκε η ισλαμική μισαλλοδοξία και μοχθηρία στη Bradford όπου οι ξένοι ήταν κυρίως Πακιστανοί μουσουλμάνοι. Εκεί οι πιστοί του Μωάμεθ έλεγαν, όταν και όποτε και όπου μπορούσαν να ακουστούν, πως ο Αλλάχ είχε φτιάξει ένα ειδικό ηφαίστειο κόλασης για τους χριστιανούς! Το ιερό Κοράνι τους, έλεγαν, δίδασκε να μην έχουν σχέσεις φιλίας (= wali) με Χριστιανούς κι Εβραίους!

Ενώ οι άλλες θρησκείες προσαρμόζονταν στην τοπική κουλτούρα που ήταν η ντόπια χριστιανική παράδοση αιώνων με τη σοσιαλδημοκρατική πλευρά της, οι Μουσουλμάνοι αρνούνταν να προσαρμοστούν και οι πρεσβύτεροι μουλάδες και ιμάμηδες δίδασκαν πως το Ισλάμ είναι η μόνη αληθινή θρησκεία και πως πάντα υπάρχει έχθρα προς αλλόθρησκους.

Στη Σαρία, οι αλλόθρησκοι, ακόμα και οι Εβραίοι και Χριστιανοί, οι άνθρωποι της Ιερής Βίβλου (την οποία αποδεχόταν ο Μωάμεθ), είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτες και πρέπει να πληρώνουν τον φόρο Jizyah!

Δεν είναι, προς Θεού, όλοι οι Μωαμεθανοί τόσο μισαλλόδοξοι και φανατισμένοι. Λίγοι είναι οι φανατικοί και λιγότεροι οι τρομοκράτες δολοφόνοι.

Δυστυχώς οι λίγοι είναι αρκετοί για να πυροδοτούν συγκρούσεις και φασαρίες. Αυτοί εξαπλώνουν το μίσος και την κακία.

Στο Μπράντφορντ υπήρξαν πολλές συγκρούσεις και οι χριστιανοί δέχονταν επίθεση αν περνούσαν δίχως «άδεια» από ισλαμικές γειτονιές. Οι Μωαμεθανοί απαιτούσαν το θάνατο του Rushdie που έγραψε το Σατανικοί Στίχοι και άλλων συγγραφέων, γελοιογράφων ή σκηνοθετών που με τον τρόπο τους υπέδειχναν τη μισαλλοδοξία του Ισλαμισμού. Προσέξτε τη χαρά στο νεαρό πρόσωπο για τον θάνατο του απίστου ή αιρετικού συγγραφέα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *