Δ148: BDS κίνηση κατά του Ισραήλ

Δ148: BDS κίνηση κατά του Ισραήλ

- in Διεθνή
0

Οι καλοπροαίρετοι μα μάλλον αφελείς Δυτικοί, που φωνασκούν ενάντια στην υποθετική καταπίεση των «Παλαιστινίων» από τους Ισραηλινούς, έχουν δυστυχώς μαύρα μεσάνυχτα σχετικά με την αληθινή κατάσταση. Υπάρχουν και οι κακο-προαίρετοι, οι μοχθηροί ρατσιστές, αριστεροί και άλλοι που θέλουν τον αφανισμό του Ισραήλ. Οι καλοπροαίρετοι δεν βλέπουν αυτήν την παράταξη που πολεμά λυσσαλέα τους Ισραηλινούς.

Η BDS κίνηση (Boycott καθετί Ισραηλινό, Divestment στέρηση αγαθών και ζωής από το Ισραήλ και Sanctions κυρώσεις κατά του Ισραήλ) ανήκει στην κακοπροαίρετη παράταξη και τα μέλη της βοηθούν με κάθε διαθέσιμο τρόπο να καταστραφεί το Ισραήλ – να πάψει να υπάρχει.

Ο Omar Barghouti (της BDS) δήλωσε 26/5/14: «Εξάπαντος δεν θέλουμε το εβραϊκό κράτος σε κανένα μέρος της Παλαιστίνης. Κανένας λογικός Παλαιστίνιος δεν θα δεχόταν ποτέ Εβραϊκό κράτος στην Παλαιστίνη».

Άλλος αξιωματούχος, ο As’ad Abu Khalil, ομοίως στη συνέχεια: «Ο πραγματικός σκοπός της BDS είναι ο αφανισμός του κράτους Ισραήλ. Είναι ξεκάθαρος στόχος. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Δικαιοσύνη και ανεξαρτησία για τους Παλαιστίνιους δεν συμβιβάζεται με την ύπαρξη του κράτους Ισραήλ».

Ο ακτιβιστής David Litwin απηχεί την ίδια ιδεοληψία: «Οι Σιωνιστές παραπονούνται πως η BDS απαιτεί την εξαφάνιση του κράτους Ισραήλ. Σωστά καταλαβαίνουν. Τέτοιο κράτος επιβάλει την εξουσία Εβραίων πάνω σε μη-Εβραίους στην Παλαιστίνη και είναι ασυμβίβαστο με τη δικαιοσύνη που προωθεί η BDS

Κανείς τους δεν βλέπει πως η δικαιοσύνη τους είναι ανάποδη καθώς θέλουν να επιβάλλουν τη δική τους εξουσία στην Παλαιστίνη εξολοθρεύοντας τους Εβραίους. Ούτε αναφέρει πως η ιδέα Παλαιστινιακού κράτους και Παλαιστινίων εφευρέθηκε τη δεκαετία 1970 από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Μόσχας και του Βουκουρεστίου με τη συμμετοχή του Αιγύπτιου στρατιωτικού που έγινε ξαφνικά ο Παλαιστίνιος ηγέτης Γιασέρ Αραφάτ.

Ακόμα και ο ένθερμος υποστηρικτής των Παλαιστινίων, Norman Finkelstein, εναντιώνεται στη δράση της BDS. Γράφει:

Πρέπει να είμαστε έντιμοι. Δεν θέλουν το Ισραήλ. Νομίζουν πως χειρίζονται το ζήτημα έξυπνα. Θέλουμε, λένε, το τέλος της [Ισραηλινής] κατοχής, την ελευθερία να επιστρέψουμε και θέλουμε ίσα δικαιώματα για τους Άραβες στο Ισραήλ. Μα τι θέλουν πραγματικά; Και ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα; Αφανισμός του Ισραήλ! (…) Διότι το μεγαλύτερο μέρος της κίνησης BDS θέλει τον αφανισμό του Ισραήλ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *