Δ159: Προπαγάνδα και στην Αμερική

Δ159: Προπαγάνδα και στην Αμερική

- in Διεθνή
0

Δεν θα έχει τέλος η προπαγάνδα. Διότι και η ανατροφή στο σπίτι και η μόρφωση στα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι κάκιστη. Καθώς ηθική, αριστεία, αρετή και παρόμοιες αξίες θεωρούνται ξεπερασμένες ή “ρετσινιές” .

Εντύπωση μου έκανε η στήριξη, “ολόκαρδη”, που εξέφρασαν οι δήθεν φιλελεύθεροι φοιτητές του Χάρβαρντ προς τους Παλαιστίνιους τρομοκράτες.

Σε πολλές δημοκρατίες της Δύσης παρουσιάζεται αυτό το νοσηρό φαινόμενο. Νέοι και νέες που ανατρέφονται στην άνεση και ασφάλεια της πολιτισμένης Δυτικής Δημοκρατίας να στρέφονται με τόσο μένος και μίσος εναντίον της.

Έτσι τα βουτυρόπαιδα της Αμερικής, καλοθρεμμένα με την πλούσια κρεοφαγία, το καλαμπόκι και τα λαχανικά που παράγονται σε αφθονία, ή έστω οι κομψοί ή φιλοσοφημένοι “βίγκαν”, θέλουν τώρα σοσιαλιστική επανάσταση για να διώξουν την κακιά άρχουσα τάξη που τους κρατά ασφαλείς!

Καμία κριτική κατά της Χαμάς! Οι Παλαιστίνιοι όλοι παρουσιάζονται ως Άγιοι του Ισλάμ που βασανίζονται από τους Εβραίους. Οι Γαζανοί και τα στελέχη της Χαμάς δεν έχουν κάνει κανένα κακό!

Η Χαμάς-προπαγάνδα αδιάκοπα δείχνει βίντεο με νεκρά ή τραυματισμένα παιδιά και μαμάδες να θρηνούν στη Γάζα. Μα πόσοι Δυτικοί και δη Αμερικανάκια γνωρίζουν πως κάποια από αυτά έχουν σκοτωθεί από ελαττωματικές ρουκέτες των ίδιων των τρομοκρατών; 20% των εκτοξευμένων ρουκετών πέφτουν μέσα στη Γάζα!

Πώς και κανένας Γαζανός, κανένας Παλαιστίνιος δεν διαφωνεί με κάποια από τις πολιτικές των ηγετών τους στη Γάζα ή στη Δυτική Όχθη; Όλοι μα όλοι συναίνεσαν στην εγκληματική επίθεση και τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν στις 7/10; Δεν διαφωνεί κανείς ανοιχτά; Γιατί δεν τολμά κανείς να μιλήσει ανοιχτά;

Είναι ολοφάνερο πως τα Αμερικανάκια δεν ξέρουν τι ακριβώς πρέσβευε ο Μάρξ και τι, αντίθετα, έκανε ο Λένιν και οι Μπολσεβίκοι του, πόση καταπίεση και αγριότητα εξαπολύθηκε μετά τον Εμφύλιο; Μα δεν ξέρουν φαίνεται πως ακόμα και η Κίνα και το Βιετνάμ και τόσες άλλες πρώην σοσιαλιστικές χώρες απαρνήθηκαν τον κομμουνισμό κι έγιναν καπιταλιστικές! Η μισή Ευρώπη ανήκε στον κομμουνισμό και τον απέρριψε! Να τι στηρίζει τη Χαμάς – αγνή άγνοια!….

Ξέρουν άραγε οι επαναστάτες νεοσσοί πως μέχρι το 1938 ο Στάλιν είχε εξοντώσει όλους τους συντρόφους της Επανάστασης του 1917 και τους αγαπημένους του Λένιν; Και μετά εξόντωνε τους εκτελεστές; (Τελευταίος, γιατί φυλαγόταν και ζούσε στο εξωτερικό εξόριστος, εκτελέστηκε ο Τρότσκι από κάποιον Ισπανό κομμουνιστή πράκτορα το 1940 στο Μεξικό.)

Προσέξτε τη σειρά φωτογραφιών και τη σταδιακή απουσία συντρόφων!

Τελικά μένει μόνο ο Στάλιν, ο κολοσσός του σοσιαλισμού!

Παντού ο κομμουνισμός εγκαθιδρύθηκε ως ένα καταπιεστικό, καταθλιπτικό απάνθρωπο καθεστώς. Ας το δοκιμάσουν και τα Αμερικανάκια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *