Δ164: Ισλάμ και Σουηδία

Δ164: Ισλάμ και Σουηδία

- in Διεθνή
0

Αρχές Δεκεμβρίου, μετά από 15 χρόνια ένας ηγέτης των Σουηδών Δημοκρατών, ο Jimmie Akesson, είπε «Σταματάμε τα τζαμιά»! Ακολουθώντας το παράδειγμα του Ολλανδού ακροδεξιού πολιτικού, Geert Wilders, σε μια κομβική Ομιλία του (4/12/23) ζητάει να μπει φρένο στον εξισλαμισμό της Σουηδίας. Πολλοί φοβούνται, όμως, πως τα πράγματα έχουν προχωρήσει και οι νεαροί Μοχάμεντ είναι πιο πολλοί από τους ξανθούς Σβεν και Όλαφ. Μα ο ηγέτης των Δημοκρατών δεν δίστασε να καταδικάσει τους Ισλαμιστές. «Αντί για νέα τζαμιά, θα γκρεμίσουμε», είπε, «τα παλιά που είναι άντρα τρομοκρατών».

«Στις 7 Οκτωβρίου φέτος, η ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς οργάνωσε μια σκληρή και απάνθρωπη επιδρομή εναντίον αμάχων πολιτών στο νότιο Ισραήλ. Γυναίκες βιάστηκαν και μικρά παιδιά δολοφονήθηκαν και απήχθησαν.

Κι εδώ στη Σουηδία μας ορισμένοι γιόρτασαν αυτήν την επιδρομή με φωτοβολίδες και βεγγαλικά! Ξένοι που επέλεξαν να μεταναστεύσουν στη χώρα μας. Ξένοι στους οποίους εμείς επιτρέψαμε για διάφορους λόγους να μείνουν στη χώρα μας.

Αυτοί γιόρτασαν τέτοια μακάβρια και φρικαλέα εγκλήματα. Είναι δύσκολο για μας να χωνέψουμε τέτοια πράγματα.

Θα σταματήσουν οι ανεγέρσεις τζαμιών και τεμενών. Ο εξισλαμισμός που έχει προχωρήσει τόσο ραγδαία στη χώρα θα σταματήσει.» (Εδώ υπήρξε ισχυρό χειροκρότημα.)

«Μακροπρόθεσμα πρέπει ν’ αρχίσουμε να παίρνουμε πίσω τα εδάφη που παραχωρήσαμε για τα τζαμιά τους και τ’ άλλα κέντρα όπου διαδίδεται προπαγάνδα και παραπληροφόρηση, αντιδημοκρατική, αντι-Σουηδική, αντι-χριστιανική, ομοφοβική και αντισημιτική, υπονομεύοντας τις αξίες της Σουηδικής κοινωνίας.

Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν πλήρως οι δυνάμεις ασφαλείας και τα όργανά τους όπως οι κρυφές παρακολουθήσεις τηλεφώνων για να εντοπίζονται και να συλλαμβάνονται τα ακραία στοιχεία που παραβαίνουν τους νόμους της χώρας.

Θα γκρεμίσουμε τους μιναρέδες. Το Ισλάμ προωθεί ιμπεριαλιστική πολιτική ενάντια στους Σουηδούς. Μιναρέδες, θόλοι, μισοφέγγαρα και άλλα γνωρίσματα ισλαμισμού θ’ απομακρυνθούν από τις πόλεις μας. Δεν υπάρχει τίποτα στο Σύνταγμα και τους νόμους μας που να δίνει το δικαίωμα σε μειονότητες να επιβάλλουν τέτοια μνημεία στο όνομα της θρησκείας τους.

Θρησκευτική ελευθερία σημαίνει και την ελευθερία να μην επιβάλλουν άλλοι τα δικά τους πιστεύω σε μια κοινωνία. Χριστιανοί, Εβραίοι, Βουδιστές, άθεοι και άλλοι έχουν το δικαίωμα να μην δέχονται καλέσματα για προσευχή από άλλη θρησκεία όπως το Ισλάμ, και αλλαγές στην πολιτισμική γεωμορφία των πόλεων μας.

Η Σουηδία δεν θα γίνει μια μουσουλμανική χώρα!»

(Στη φωτό, ισλαμιστές στη Σουηδία καίνε τη Σουηδική σημαία!)

«Οι Ισλαμιστές δεν θα εξαιρεθούν. Δεν υπάρχουν γκρίζες περιοχές. Ή θα αποδεχθούν τη Δυτική κουλτούρα ή θα παραμείνουν στο δικό τους Ισλάμ. Και όσοι τους στηρίζουν θα πρέπει επίσης ν’ αποφασίσουν.» (Κι εδώ εστάλη μήνυμα ξεκάθαρο στους Σοσιαλδημοκράτες της Magdalena Andersson.) «Διαλέξτε τι θέλετε!

Η Σουηδία δεν είναι και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει χώρα Μουσουλμάνων. Το Ισλάμ πρέπει ν’ αναχαιτιστεί προτού διαβρώσει περισσότερο την κοινωνία μας.»

Άραγε θ’ αφυπνιστούν και άλλοι κοιμισμένοι γλυκανάλατοι Ευρωπαίοι πολιτικοί; Θ’ αντιληφθούν έγκαιρα τους κινδύνους;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *