Δ197: Επιστολή στη Χετζμπολάχ

Δ197: Επιστολή στη Χετζμπολάχ

- in Διεθνή
0

Ο alHuseini.

Η τρομοκρατική Χετζμπολάχ, μαριονέτα του Ιράν και τώρα συμπάθεια των Τούρκων του Ερντογάν, εξαπέλυσε πάλι (τέλη Ιουλίου) ρουκέτα σε αμάχους σκοτώνοντας στο βόρειο Ισραήλ 12 παιδιά και τραυματίζοντας άλλους – στη σειρά τρομοκρατικών χτυπημάτων της.

Και βέβαια το αρνείται ενώ οι Ισραηλινοί από καιρό ετοιμάζουν αντίποινα.

Κι ένας δικός τους μουλάς, ο Muhammed Ali al-Huseini, σιίτης από τον Λίβανο, δημοσίευσε σ’ εφημερίδα της Σαουδικής Αραβίας μια επιστολή προς τον Nasrallah, ηγέτη της Χεζμπολάχ. O Huseini είναι ο ενεργός Γραμματέας του Ισλαμικού Συμβουλίου του Λιβάνου και, αφού περιγράφει τις απώλειες και καταστροφές στον νότιο Λίβανο, προσθέτει: Μην πεις αργότερα πως δεν ήξερες!

“Αν ρωτήσεις όλους τους Λιβανέζους για τον πόλεμο, θα σου πουν: – Σταμάτα, δεν θέλουμε πόλεμο, δεν μας ενδιαφέρει, δεν μας αφορά.

“Ορκίζομαι πως ο πόλεμος είναι κοντά και μόνο εσύ μπορείς να τον σταματήσεις και να σώσεις τη χώρα μας από νέα καταστροφή και τους πολίτες της από θάνατο. Σταματήστε τώρα κάθε στρατιωτική δράση, ανακοινώστε την απόφασή σας δημόσια και εμπιστευθείτε την ασφάλεια των συνόρων στον στρατό του Λιβάνου.

“Αν δεν το κάνετε αυτό, δική σας θα είναι η ευθύνη για όλα όσα θα κάνει ο Ισραηλινός στρατός στον Λίβανο και για το αίμα που θα χυθεί. Η λογική και ο νόμος του Ισλάμ επιβάλλουν να μην προωθήσουμε καταστροφή με τις πράξεις μας. Η δική σου θρησκευτική ευθύνη είναι πολύ μεγάλη και προς τον εαυτό σου και προς τον σύνολο λαό και τη χώρα μας. Αυτή λοιπόν είναι η συμβουλή μου”.

Η οικονομία του Λιβάνου είναι σε κακό χάλι και οι συνεχιζόμενες επιθέσεις με ρουκέτες στο Ισραήλ θα επιφέρουν ακόμα μεγαλύτερη δυσπραγία και καταστροφή. Μα είναι φανερό πως η Χετζμπολάχ, που βγήκε από καλούπι όμοιο με τη Χαμάς, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον Λίβανο: είναι και αυτοί τυφλωμένοι από μίσος για το Ισραήλ.

Δεν καταλαβαίνουν πως το Ισραήλ ιδρύθηκε για να μείνει ως χώρα και καταφύγιο των Εβραίων.

Το καινούργιο αμυντικό του πρόγραμμα “Σιδερένια Ακτίνα” με λέιζερ (έχουμε γράψει για αυτό) θ’ αναχαιτίζει κάθε εισερχόμενο πύραυλο ή ρουκέτα με κόστος 20$ μόλις αντί 50.000$ των αντι-πυραυλικών πυραύλων του “Σιδερένιου Θόλου” και το σύστημα δεν θα εξαντληθεί έχοντας ανάγκη νέων εφοδίων!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *