E1709: Χριστούγεννα στη Μόσχα και στο Κίεβο

E1709: Χριστούγεννα στη Μόσχα και στο Κίεβο

Η πρώην φιλορωσική υπουργός της Αυστρίας Karin Kneissl παύθηκε προ καιρού λόγω των αντι-ευρωπαϊκών της θέσεων και γενικότερων αντιλήψεών της. Η πίεση μάλιστα έφθασε σε τέτοιο επίπεδο που αναγκάστηκε να διαφύγει στον Λίβανο όπου τώρα διαμένει.

Με προ-πουτινική ευαισθησία λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε μια ανάρτησή της εγκωμιάζει τη μαγεία της νύχτας που συνδυάζει τα φώτα στολίδια του ανθρώπου με τα χιόνια στολίδια της Φύσης στους κεντρικούς δρόμους της Μόσχας.

Μόσχα + χιόνι = Ομορφιά, γράφει. Και από μια άποψη, αυτό είναι ορθό και αναντίρρητο. Μα αγνοεί τις φτωχογειτονιές!

Αγνοεί και τις κακουχίες που περνούν οι Ουκρανοί στο Κίεβο και άλλα μέρη που δέχονται, αυτές τις «άγιες μέρες» όπως αρέσει σε μας όλους τους χριστιανούς να τις λέμε, τους βάρβαρους βομβαρδισμούς, την επακόλουθη καταστροφή και τον θάνατο εκατοντάδων αμάχων!

Να, σκοτάδι, στέρηση μα και ασυνήθιστο σθένος!

Επίσης σε απάντηση στην προβοκατόρικη πρώην υπουργό, o Πολωνός πρωθυπουργός ανάρτησε μερικές φωτογραφίες του Κιέβου και Χαρκόβου αυτών των ημερών που δείχνουν το μαινόμενο μίσος των ρωσορθόδοξων χριστιανών ενάντια στους Ουκρανούς ορθόδοξους, Σλάβους αδελφούς τους, τους οποίους βομβαρδίζουν ανηλεώς καταστρέφοντας τις υποδομές ενέργειας για σπίτια, δουλειές, εκκλησίες, σχολεία και νοσοκομεία…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *