E1542: Ευρωπαίοι και Παλαιστίνιοι

E1542: Ευρωπαίοι και Παλαιστίνιοι

Όσες νίκες και αν επιτύχει το Ισραήλ κατά των Αράβων μωαμεθανών αντισημιτών, οι Άραβες εχθροί θα ανασυνταχθούν για να επανέλθουν εναντίον των Εβραίων στο Ισραήλ. Αν όμως το Ισραήλ ηττηθεί έστω και μια φορά, οι Εβραίοι θα εξοντωθούν. Τελεία.

Λίγοι Ευρωπαίοι ηγέτες κατανοούν την πραγματικότητα. Δεν κατανοούν (κανείς τους, εκτός ίσως την Πολωνία και τις Βαλτικές χώρες) την πραγματικότητα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία: αλλιώς θα είχαν όλοι σπεύσει να πολεμήσουν στο πλάι των Ουκρανών. Και φυσικά δεν κατανοούν την πραγματικότητα της σύγκρουσης Ισραηλινών και (Παλαιστινίων) Αράβων.

Πριν την ίδρυση του Ισραήλ υπήρχαν σχεδόν ένα εκατομμύριο Εβραίοι στις γειτονικές αραβικές χώρες και από το Ιράν ως το Μαρόκο. Σήμερα, αφού οι Μωαμεθανοί τους εκδίωξαν δίχως καμιά αποζημίωση και σε πολλές περιπτώσεις εκτέλεσαν χιλιάδες και λεηλάτησαν όλους τους διωχθέντες, υπάρχουν μόλις 3.000.

Στο Ισραήλ απεναντίας, υπάρχουν σήμερα δύο εκατομμύρια Άραβες που δεν θέλουν να ζουν στη Δυτική Όχθη και στη Γάζα ή να έχουν οποιαδήποτε σχέση με την Παλαιστινιακή Αρχή η οποία τσεπώνει για προσωπική καλοπέραση εκατομμύρια δολάρια και ευρώ που έχουν δοθεί για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των Παλαιστινίων (έχω γράψει αρκετά κατατοπιστικά άρθρα για το θέμα: Διεθνή: Εβραίοι σε μουσουλμανικές χώρες, Διεθνή: Παλαιστίνιοι και ηγέτες κλπ.).

Με τον αρρωστημένο συναισθηματισμό που διακατέχει τους τωρινούς ηγέτες που προσποιούνται ουμανισμό (= ανθρωπισμό), εννέα Ευρωπαϊκά κράτη (μέλη της ΕΕ) ανακοίνωσαν πως θα επανέλθουν στο να χρηματοδοτούν Παλαιστινιακές ΜΚΟ που όμως είναι στην Ισραηλινή λίστα τρομοκρατικών οργανώσεων: – Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία και Σουηδία.

Τον Οκτώβριο 2021 το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας διακήρυξε ως τρομοκρατικές έξι οργανώσεις που συνεργάζονται με, ή εργάζονται υπό, την Παλαιστινιακή Αρχή. Οι παραπάνω Ευρωπαϊκές χώρες είπαν πως δεν τους έχουν δοθεί ουσιαστικές αποδείξεις για την ανάμειξη αυτών των οργανώσεων σε τρομοκρατική δραστηριότητα και δήλωσαν: ‘Μια ελεύθερη και ισχυρή κοινωνία πολιτών είναι απαραίτητη για την προώθηση των δημοκρατικών αξιών και για τη δημιουργία δυο κρατών για δυο λαούς’.

Είναι οι μεγαλοστομίες άτολμων ηγετών που θέλουν να φαίνονται δημοκράτες, ανθρωπιστές, χωρίς να καταλαβαίνουν την πραγματικότητα. Ποια δύο κράτη; Οι Παλαιστίνιοι από τις αρχές του 20ού αιώνα μποϋκοτάρουν κάθε διάσκεψη για ειρήνευση και αρμονική συμβίωση.

Και στην Ελλάδα λειτουργούν ΜΚΟ για τους μετανάστες οι οποίες οργανώσεις ξοδεύουν μέρος από την επιδότηση τους (από την ΕΕ) για να χρηματοδοτούν κι έτσι να προωθούν τις μεταναστεύσεις αδίστακτων σύγχρονων δουλέμπορων, Ελλήνων και Τούρκων, ίσως και άλλων εθνοτήτων που οσφραίνονται μεγάλα κέρδη!

Οι έξι Παλαιστίνιες ΜΚΟ είναι οι εξής: Palestinian Women’s Committee, Prisoners’ Support & Human Rights Association, Bison Research Centre, Al-Haq, International Children’s Protection International Palestine, και Union of Agricultural Workers’ Committee.

Οι Ισραηλινοί έκαναν ενδελεχή έρευνα (σε αντίθεση με τις Ελληνικές Αρχές και άλλες Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις που αφήνουν τέτοιες ΜΚΟ να αλωνίζουν ανεξέλεγκτες) και βρήκαν πως αυτές οι ΜΚΟ παρουσιάζουν πλαστά έγγραφα για ανύπαρκτα πρότζεκτ στα Ευρωπαϊκά ανθρωπιστικά γραφεία. Έτσι έπαιρναν χρήματα για δήθεν ανθρωπιστικές ανάγκες και δήθεν δραστηριότητες για ανθρώπινα δικαιώματα.

Στην πραγματικότητα αυτά τα πρότζεκτ ουδέποτε υλοποιούνταν και τα χρήματα πήγαιναν στην Παλαιστινιακή Αρχή που τα κρατούσε για τα δικά της μέλη και μεταβίβαζε ορισμένα ποσά στη Χαμάς και άλλες τρομοκρατικές μονάδες (του Popular Front for the Liberation of Palestine).

Στη φωτογραφία είναι το Balata, προσφυγικό στρατόπεδο Παλαιστινίων ( Nablus, Δυτική Όχθη 100% υπό την Παλαιστινιακή Αρχή) – κόκκινο περίγραμμα. Μόνο ένας δρόμος χωρίζει το στρατόπεδο από την πόλη Ναμπλούς. Οι πρόσφυγες δεν έχουν κανένα δικαίωμα ιδιοκτησίας και δεν μπορούν να αγοράσουν κατοικία στην πόλη ούτε να μετακομίσουν, παρότι το προσφυγικό στρατόπεδο είναι μέσα σε Παλαιστινιακό κράτος!!!

Αν πρόσφυγες εγκαταλείψουν τον καταυλισμό η Παλαιστινιακή Αρχή δεν θα παίρνει από το Γραφείο για Βοήθεια Εθνών του ΟΗΕ (UNRWA) τη χρηματοδότηση για αυτούς. Το 2020 η Παλ. αρχή πήρε 1,4 δις $. Αν τους κάνει πολίτες του Παλαιστινιακού κράτους πάλι, δεν θα παίρνει την αντίστοιχη βοήθεια.

Έτσι τους κρατάει σε αυτές τις άθλιες συνθήκες. Συγχρόνως ιδιοποιείται τεράστια ποσά για την καλοπέραση των ηγετών στα Εμιράτα και τον (επαν)εξοπλισμό των διάφορων αντι-ισραηλινών τρομοκρατικών οργανώσεων.

Όλη αυτή η ιστορία προσφυγικής χρηματοδότησης είναι ουσιαστικά μια υπόθεση δισεκατομμυρίων δολαρίων που η Παλ. αρχή δεν θέλει να χάσει. Ούτε βέβαια οι διάφορες ΜΚΟ.

(Να σημειωθεί ότι στη Γάζα η ηλεκτροδότηση και υδροδότηση γίνεται από το Ισραήλ ενώ η Παλ. αρχή δεν έχει φτιάξει υπόγεια καταφύγια για τους κατοίκους όταν οι Ισραηλινοί βομβαρδίζουν την περιοχή! Στα σχολεία έχουν εγκατασταθεί εκτοξευτήρες πυραύλων και στα υπόγεια των νοσοκομείων είναι τα Γραφεία της Χαμάς και άλλων οργανώσεων!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *