Δ103: Δειλοί και διεφθαρμένοι

Δ103: Δειλοί και διεφθαρμένοι

- in Διεθνή
0

1. Αρχίζω με τους διεφθαρμένους ηγέτες των Ολυμπιακών Αγώνων (στο Παρίσι, 2024). Αυτοί προσκαλούν ανοιχτά τους Ρώσους αθλητές – σε πλήρη αντίθεση με τις κυρώσεις που τα Δυτικά κράτη συμφώνησαν εναντίον των Ρώσων. Διότι πώς επιβάλλεις κυρώσεις από τη μια και αρνείσαι να δεχτείς Ρώσους ιδιώτες στη χώρα σου, μα από την άλλη προσκαλείς αθλητές;

200 Ουκρανοί αθλητές έχουν σκοτωθεί πολεμώντας να υπερασπιστούν τα εδάφη της πατρίδας τους ενάντια στους βαρβάρους Ρώσους εισβολείς.

Πώς αγνοούν αυτά τα απλά πράγματα αυτοί οι παραδόπιστοι μανδαρίνοι που έχουν εκφυλίσει τους Αγώνες;

Και οι Γάλλοι; Θα αποδεχτούν τέτοια διευθέτηση;

2. Μετά, είναι γνωστό τόσο στην ηγεσία του ΝΑΤΟ όσο και στις ηγεσίες πολλών Δυτικών χωρών πως οι Ρώσοι ετοιμάζουν μια ακόμα στρατολόγηση 300.000 αντρών – ίσως και 500.000 (ή 700.000 κατά άλλους). Προετοιμάζονται για να εορτάσουν με πρόσθετη καταστροφή και θάνατο την επέτειο 24/2/22. Μα επίσης για να δείξουν κάποιες νίκες, κάποιες κατακτήσεις κι έτσι ο Πούτιν και οι αυλικοί του να συνεχίσουν να ζουν στην καλοπέρασή τους ενώ χιλιάδες Ρώσοι, νέοι και γέροι, σκοτώνονται στα παγωμένα εδάφη της Ουκρανίας. Και οι Δυτικοί τι κάνουν;

Συσκέπτονται και συνομιλούν με “σολτσισμό” (δηλ. να λες το ορθό μα να μην το κάνεις)! Δεν τους έφτασε ολόκληρο έτος συσκέψεων και συνομιλιών και κούφιων μεγαλοστομιών συμπαράστασης και συμπόνιας!

Θα μπορούσαν να είχαν αποκρούσει τις ορδές των Ρώσων Ορκ από το 2014 όχι απλώς το 2022. Μα με τα λόγια και τις πράξεις τους αυτοί ενεθάρρυναν τις εισβολές και τις καταλήψεις του Πούτιν!

3. Το 2022 γνώριζαν μήνες πριν τις 24/2 πως επρόκειτο να εισβάλουν οι Ρώσοι. Τα χρηματιστήρια το έδειχναν με την άνοδο των πετρελαιοειδών! Οι κερδοσκόποι έδρασαν έγκαιρα. Οι ηγέτες του πολιτισμού και της δημοκρατίας παρότι ενήμεροι από τις Υπηρεσίες τους Πληροφόρησης, δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό.

Ναι, μετά έστειλαν όπλα και συνεχίζουν. Μα είναι γνωστό πλέον πως δεν ήταν ούτε αρκετά τα όπλα, ούτε τα καλύτερα, τα οποία χρειάζονταν οι Ουκρανοί που πολεμούσαν για την ύπαρξή τους!

Ο Γερμανός καγκελάριος θα έπρεπε να ντρέπεται όταν έλεγε (τέλη Ιανουαρίου, όταν πια εδέησε να απελευθερώσει τα τανκς Λέοπαρντ-2) πως η Γερμανία βοήθησε όσο κανένα άλλο κράτος την Ουκρανία. Υπάρχουν τα στατιστικά νούμερα και η Γερμανία είναι, συγκριτικά, μάλλον χαμηλά.

Μα και οι Αμερικανοί και όλοι οι ηγέτες της πολιτισμένης Ευρώπης, όπως έγραψε κάποιος θρασύς Γερμανός στο Ιντερνέτ, καλά θα κάνουν “να βγάλουν το δάχτυλο από τον πισινό τους” και να βοηθήσουν τους ματωμένους Ουκρανούς, γενναιόδωρα, μεγαλόψυχα, με τα καλύτερα όπλα τους για να πάψει αυτή η μαρτυρική πολεμική εποποιΐα.

Αφού γνωρίζουν, ας δράσουν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *