Δ167: Δυτικοί εναντίον Ισλάμ

Δ167: Δυτικοί εναντίον Ισλάμ

- in Διεθνή
0

Όσοι διαβάσουν προσεκτικά το Κοράνι βλέπουν εκεί τις προτροπές για βία και σκοτωμούς και τους βασανισμούς στην κόλαση του Αλλάχ.

Στη Δύση έχει αρχίσει στα σοβαρά μια επανεξέταση του Μεταναστευτικού το οποίο υπάγεται στο ευρύτερο θέμα σχέσεων μεταξύ Δύσης και Ισλάμ, καθώς οι Ισλαμικές μειονότητες σε όλες τις χώρες της Δύσης (ΕΕ, Βρετανία, Αμερική, Αυστραλία) ξεσηκώνονται για ν’ απαιτήσουν, όχι μόνο στήριξη υπέρ των τρομοκρατών της Χαμάς και καταδίκη του Ισραήλ, μα, από τους φανατικούς, εφαρμογή της sharia, δηλαδή του ισλαμικού τρόπου ζωής και λατρείας!

Υπάρχουν και οι αυξανόμενες περιπτώσεις βίαιων περιστατικών, επιθέσεων και δολοφονιών, που υπάγονται στον ακραίο ρατσισμό και αντισημιτισμό.

Αυτά όλα τα περιστατικά είναι κανονικές εκδηλώσεις στην ανυποχώρητη διαδοχή βίας, κατάκτησης και καταπίεσης του Ισλάμ ενάντια σε άλλες χώρες από τον 7ο αιώνα ΚΕ.

Για πάνω από 1400 έτη το Ισλάμ πολεμά κάθε άλλο έθνος το οποίο συναντά σε μια αδιάκοπη προσπάθεια να κατακτήσει και να εξισλαμίσει τον υπόλοιπο κόσμο – νοτιο-ανατολική και κεντρική Ασία, Ινδία, Περσία, όλη την Αραβία, Βυζαντινές περιοχές ως την Κωνσταντινούπολη, βόρειο Αφρική, Ισπανία ως τα Πυρηναία, Βαλκάνια ως και τη Βιέννη της Αυστρίας. Κανένα έθνος δεν τους κάλεσε, μα αυτοί, άγριοι βάρβαροι, αδίστακτοι κι αιμοβόροι, επέβαλαν τη θρησκεία και την πολιτική τους θεωρία σε όλες αυτές τις χώρες διά πυρός και σιδήρου με τον «ιερό πόλεμο» jihad!

Ισλάμ σημαίνει υποταγή και αυτήν επέβαλαν καταστρέφοντας κουλτούρες που είχαν ευδοκιμήσει για αιώνες μα βρίσκονταν σε παρακμή – Ινδία, Περσία, Βυζάντιο. Οι μαύρες σημαίες των άγριων πολεμιστών έφεραν γενοκτονίες και σκλαβιά, για να επιβάλλουν την υποταγή στον δικό τους Αλλάχ και τα δικά τους στρεβλά δόγματα και, φυσικά, να έχουν σκλάβους – γυναίκες στα χαρέμια και δούλους.

Η ίδια αγριότητα εκδηλώνεται και σήμερα όπου οι φανατικοί νομίζουν πως ακούνε την προτροπή του παρανοϊκού Θεού τους και του Προφήτη του να εξαπλώσουν το Ισλάμ καταστρέφοντας ανθρώπους και κτήρια. Φτάνει κάποιος ηλίθιος Δυτικός να μιλήσει άσχημα για το ιερό Κοράνι τους (ή, χειρότερα, να το κάψει) και αμέσως ξεσηκώνονται τα φανατικά μπουλούκια με τρομοκράτες και βλαμμένους που ανατινάζονται μαζί με τους απίστους! Και όσοι διαβάσουν προσεκτικά το Κοράνι βλέπουν εκεί τις προτροπές για βία και σκοτωμούς και τους βασανισμούς στην κόλαση του Αλλάχ.

Πώς να μην αρχίσουν να μισούν το Ισλάμ οι Δυτικοί;

Ισλάμ δεν είναι μόνο Χαμάς και Χετζμπολάχ με τόσες αεροπειρατείες, δολοφονίες αμάχων και βομβαρδισμούς στο Ισραήλ. Είναι και η ISIS, η Αλ Κάιντα, η Μπόκο Χαράμ και οι Ταλιμπάν. Παντού καταστροφή ζωής και αγαθών.

Έκαψαν τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας διότι όλα όσα χρειάζονται να γνωρίζουν οι Ισλαμιστές είναι στο πρωτόγονο «ιερό Κοράνι» τους. Το δουλεμπόριο στην Αφρική το Ισλάμ το προώθησε. Το Ισλάμ των Σελτζούκων κατέστρεψε χιλιάδες αρχαίους ναούς και πιο πρόσφατα, μέσω του Ερντογάν, έκανε τζαμί την Αγία Σοφία του Ιουστινιανού. Ισλαμιστές Ταλιμπάν κατέστρεψαν τη Βουδιστική κληρονομιά στο Αφγανιστάν. Όμοιοι «πιστοί» κατέστρεψαν τα αρχαία μνημεία στην Παλμύρα (Συρία) και αλλού. Οι ίδιοι μετέτρεπαν χριστιανόπουλα των Βαλκανίων (και άλλων χωρών) σε γενίτσαρους ή ευνούχους, επέβαλλαν νόμιμη πορνεία και ακρωτηριασμό στα γεννητικά των γυναικών, ενώ οι άπιστοι άντρες γίνονταν σκλάβοι.

Μόνο όσοι Δυτικοί αγνοούν την ιστορία 1400 ετών ή όσοι επιδιώκουν χοντρά υλικά συμφέροντα, μπορούν να προσποιούνται πως νιώθουν οποιαδήποτε συμπάθεια προς το Ισλάμ

ι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *