Δ181: Θέλουν ειρήνη οι Εβραίοι;

Δ181: Θέλουν ειρήνη οι Εβραίοι;

- in Διεθνή
0

Αυτό με ρωτούν με δυσπιστία και καχυποψία οι αντι-Σιωνιστές και αντισημίτες και πολλοί που διαβάζουν τα υπέρ του Ισραήλ άρθρα μου.

Ναι, οι Εβραίοι θέλουν ειρήνη απεγνωσμένα. Δεν είναι άνθρωποι και οι Εβραίοι; Δεν ματώνουν όταν τους μαχαιρώσεις; (Όπως ρωτά ο Σαιξπήρος στον Έμπορο της Βενετίας – που είναι Εβραίος). Οι άνθρωποι όλοι παντού θέλουν ειρήνη – εκτός από σαδιστές χασάπηδες που παρασέρνουν τις μάζες για κατακτήσεις, βιασμούς, αρπαγές, από τους αρχαίους Μεσοποτάμιους ως τον σύγχρονο Χίτλερ και Πούτιν.

Οι Ισραηλινοί ουδέποτε στα 75 έτη της ύπαρξής τους ως κράτος ανεξάρτητο πολέμησαν άλλο κράτος παρά μόνο 3 φορές τους γείτονες Άραβες οι οποίοι τους επιτέθηκαν πρώτοι για να τους αφανίσουν. Και πολεμούν τη Χαμάς και άλλες αραβικές ακραίες οργανώσεις επειδή αυτές τους βομβαρδίζουν με κάθε τύπου βλήμα και οι φανατικοί ισλαμιστές εξοντώνουν άμαχους Εβραίους όπου μπορούν σε κάθε χώρα, όχι μόνο στο Ισραήλ, και βιάζουν Εβραίες (και άλλες) και αρπάζουν ομήρους.

Και όπως μου εξομολογήθηκε Ισραηλινός γνωστός – “Έχουμε κουραστεί απ’ όλο αυτό το μίσος τόσων αιώνων σε όλες τις χώρες”.

Όπως είπε η γιαγιά του Ισραήλ Golda Meir “Αν οι Άραβες πάψουν να μας πολεμούν σήμερα, δεν θα υπάρξει άλλη βία. Αν εμείς οι Ισραηλινοί πάψουμε, δεν θα υπάρξει άλλο Ισραήλ.”

Μα πόλεμο κι έχθρα θα έχουμε όσο αυτοί θέλουν να μας εξοντώσουν. Αν όντως θέλουν ειρήνη, θα την έχουν μόλις καταθέσουν τα όπλα.

“Δεν μισούμε και δεν πολεμούμε κανέναν που δεν μας εχθρεύεται”, συνέχισε ο γνωστός μου. “Ο μέσος πολίτης σε αυτήν τη χώρα [το Ισραήλ] θέλει να ζήσει κανονικά, να προχωρήσει στη ζωή, στην καριέρα του, στην οικογένειά του. Θέλει να πάει στις διακοπές του, να κολυμπήσει στη θάλασσα, να πιει καφέ, να φάει φαλάφελ, ή kosha, και να κερδίζει αρκετά λεφτά για να μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς. Δεν θέλει να πολεμά συνέχεια και να σκοτώνει. Ούτε φυσικά να βλέπει να σκοτώνονται οι δικοί του….”

Γιατί έχουν διαδοθεί τόσα ψεύδη – πως είναι άρπαγες οι Ισραηλινοί και καταπιεστές με απαρτχάιντ και διώξεις Αράβων;

Άραβες ισλαμιστές αποτελούν ένα γεμάτο 15% του σύνολου πληθυσμού, με αξιωματικούς στην αστυνομία και στον στρατό, με δικαστές και διευθυντές νοσοκομείων, με αντιπροσώπους στη Βουλή (Knesset).

Από πού και ως πού οι Ισραηλινοί πρέπει να είναι το μόνο κράτος, το μόνο Έθνος, που δεν μπορεί να έχει δικαίωμα στην πολιτική αυτοδιάθεση και ύπαρξη ως ανεξάρτητη Πολιτεία; Μόνο ένας τυφλός αντισημιτισμός και παραλογισμός μεροληπτεί ενάντια σε αυτό το δικαίωμα των Ισραηλινών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *