E1073: Τσιπρισμός και Τσακαλώτος

E1073: Τσιπρισμός και Τσακαλώτος

Φαίνεται, τελικά, πως η “αστυνομική βία” στη Νέα Σμύρνη ήταν στημένη δουλειά από τα τσιπρικά σαΐνια που ήθελαν δυο πράγματα. Να ξεσπάσει βία, τεχνητά έστω, και να υπάρξει συνωστισμός για να γίνει μετάδοση κορωνοϊού και να αυξηθούν τα νούμερα.

Ο κ. Κούλογλου βολεμένος στην Ευρωβουλή λίγα θα ξέρει για τα υπόγεια ρεύματα του τσιπρισμού στον Σύριζα. Γι’ αυτό δήλωσε πως η “ΝΔ δεν είναι κόμμα δωσίλογων”. Όπως και ο Σύριζα δεν συνδράμει με τον Κουφοντίνα – και ας τον στήριζαν βουλευτές του άμωμου κόμματός του.

Αναδύθηκε στην επιφάνεια πάλι και ο κ. Τσακαλώτος, αυτό το τσαλακωμένο αποκύημα της βρετανικής εκπαίδευσης (ιδιωτικό σχολείο, Οξφόρδη και Σάσεξ) που στάλαξε στον προοδευτικό τσιπρισμό Σύριζα. Αγανάκτησε διότι το Facebook επέβαλε ποινή στην κα Ακρίτα για άρθρο της το οποίο έκρινε πως δεν συμμορφωνόταν με τους κανόνες χρήσεως που θέτουν οι διαχειριστές. Παρά τις σπουδές του, αυτός ο γόνος μιας σοβαρής οικογένειας με τόσο περίτρανες σπουδές δεν γνωρίζει τους κανόνες του FB και το απλό γεγονός πως χιλιάδες αρθρογράφοι δέχονται ποινές για τον ίδιο λόγο. Το τιμωρημένο πρόσωπο μπορεί πάντοτε (συνέβη και με άρθρα του Νικόδημου από τη Βίγλα και πολλών άλλων) να κάνει έφεση. Η κα Ακρίτα κάνει παρεκτροπές τακτικά. Μα τώρα, το δημοκρατικό, επαναστατικό, παρανοϊκό μένος του Τσακαλώτου εθίγη και ζήτησε από την κυβέρνηση να επέμβει για να σταματήσει “η λογοκρισία και ο απόλυτος έλεγχος της ενημέρωσης”. Δηλαδή, να μετατραπεί και το FB σε μια κιτρινάδα σαν την Αυγή του ξετσίπωτου τσιπρισμού.

Ξέχασε ο Τσακαλώτος τη δική τους προσπάθεια για απόλυτο έλεγχο της ΕΡΤ και το εγχείρημα Παππά να χειραγωγήσει τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια (με τα οικόπεδα του Καλογρίτσα)!

Όχι όμως. Το θυμήθηκε ο απαράμιλλος, στρεβλωτής κάθε φαινομένου αλήθειας – ο κ. Τσίπρας αυτοπροσώπως. Στη Βουλή αρχές Απριλίου (και δεν ήταν, ή μήπως ήταν πρωταπριλιάτικο) ο μέγας ηγέτης της προόδου υπερασπίστηκε το έργο του Παππά και του Παπαγγελόπουλου που “είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου”!!!

Ο ένας τόλμησε, κατά τον ιεράρχη του τσιπρισμού, να διερευνήσει σε βάθος τις ευθύνες για το σκάνδαλο Νοβάρτις και ο άλλος να εφαρμοσθεί (μέσω Καλογρίτσα!) το Σύνταγμα και ο Νόμος. Μάλιστα.

Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό αυτού του κολοσσού της ασυναρτησίας. Ξεχνά πως και ο Χίτλερ έκανε όσα έκανε για τη φυλή όχι των ανθρώπων μα των “υπερανθρώπων” του. Και ο δικός μας Παπαδόπουλος είχε ιδανικά για μια νέα Ελλάδα δίχως τη “σαπίλα της φαυλοκρατίας”. Ο Μιχαλολιάκος με τη Χρυσή Αυγή το ίδιο!

Αυτό που δεν λένε τα καλά παιδιά του τσιπρισμού είναι πως ο Παπαγγελόπουλος ήθελε να ενοχοποιήσει πολιτικούς κεντρώους και δεξιούς και πως ο Παππάς ήθελε να αποκτήσει έλεγχο στα τηλεοπτικά κανάλια και μάλιστα με άνομα κόλπα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *