Ε1817: Γιατί υποστηρίζω το Ισραήλ (2)

Ε1817: Γιατί υποστηρίζω το Ισραήλ (2)

Οι Ισραηλινοί ουδέποτε δολοφόνησαν σκόπιμα αμάχους. Όπως είπε και ο πρώην Χαμάς τρομοκράτης Mosab Hassan Yusef “Οι Ισραηλινοί δεν θέλουν να πιούν το αίμα των Παλαιστινίων”. Κάτι ήξερε: συνεργάστηκε και με τους δυο.

1. Οι Ισλαμιστές – Άραβες, Σομαλοί, Τούρκοι κ.λπ. – έχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Είναι υποκριτές του χειρίστου είδους. Είναι μονοθεϊστές του χειρίστου είδους επίσης.

Έχετε ασφαλώς ακούσει/διαβάσει για τους Σατανικούς Στίχους, ένα βιβλίο μυθιστόρημα του Salman Rushdie (1988).

O Χομεϊνί του Ιράν το 1989 κάλεσε τους Ισλαμιστές να δολοφονήσουν τον Ράσντι και τους εκδότες του!

Ο Ιάπωνας μεταφραστής του βιβλίου δολοφονήθηκε (13/7/1991) ενώ ο Ιταλός είχε δεχτεί πολλαπλές μαχαιριές (3/7/91), μα έζησε. Ο Νορβηγός εκδότης του βιβλίου δέχτηκε 3 σφαίρες στην πλάτη (11/10/93) στο Όσλο. Στη δε Τουρκία, οι “πιστοί” πυρπόλησαν το κτήριο όπου είχαν συγκεντρωθεί συγγραφείς, εκδότες, κριτικοί κ.λπ., και ο μεταφραστής Aziz Nesin ONesin γλίτωσε, μα 37 διανοούμενοι κάηκαν (2/7/93). Ο ίδιος ο Ράσντι δέχτηκε 4 μαχαιριές αφού βγήκε από την ασφαλισμένη, κρυφή ζωή του, στις 12/8/2022, μα επέζησε.

2. Τέτοια είναι η παράνοια των φανατικών Ισλαμιστών. Τέτοιοι είναι οι Παλαιστίνιοι τρομοκράτες (και πολλοί δήθεν αθώοι πολίτες). Δεν επιτίθενται σε στρατιώτες ή αστυνομικούς μα δολοφονούν άμαχους πολίτες άντρες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένους, αρρώστους!

Οι Ισραηλινοί ουδέποτε δολοφόνησαν σκόπιμα αμάχους. Όπως είπε και ο πρώην Χαμάς τρομοκράτης Mosab Hassan Yusef “Οι Ισραηλινοί δεν θέλουν να πιούν το αίμα των Παλαιστινίων”. Κάτι ήξερε: συνεργάστηκε και με τους δυο. Να πως πολεμούν οι Ισραηλινοί και πως οι Παλαιστίνιοι τρομοκράτες.

3. Οι Ισλαμιστές δολοφονούν όποιον διαφωνεί και κατακρίνει τις ακραίες, απάνθρωπες παροτρύνσεις για βία και καταπίεση στο Κοράνι (τις οποίες έχω αναφέρει σε πολλά πρότερα άρθρα). Καίνε τα βιβλία, όπως Σατανικοί Στίχοι, που ξεμπροστιάζουν αυτές τις ανοησίες χωρίς όμως να υποκινούν βία κατά του Ισλάμ ή των Ισλαμιστών.

Αλλά δεν δέχονται άλλοι να καίνε το δικό τους Κοράνι, επειδή οι ίδιοι το θεωρούν Ιερό και ας υποκινεί αγριότητα και βία.

Οι Ισραηλινοί έχουν πλήρη ελευθερία έκφρασης κι επιτρέπουν ακόμα και σε Μωαμεθανούς Άραβες να επικρίνουν το Ισραήλ!

Γιατί να μην υποστηρίξω αυτήν τη φιλελεύθερη νοοτροπία που μου είναι οικεία;

4. Η Βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια είπε σε συνέντευξη στο CNN ότι στην (ανύπαρκτη) Παλαιστίνη γίνεται “ανθρωπιστική καταστροφή” και κανείς δεν καλεί κατάπαυση του πυρός!

(Οι Άραβες θέλουν τώρα κατάπαυση πυρός διότι το Ισραήλ καταστρέφει ριζικά τη Χαμάς η οποία δεν θα μπορέσει ν’ ανανήψει!)

Γιατί η φιλεύσπλαχνη Βασίλισσα δεν χρησιμοποιεί τ’ αεροσκάφη της Ιορδανίας να μεταφερθούν οι καημένοι Άραβες Ισλαμιστές στην ασφάλεια της Ιορδανίας; Και να τους δώσει Ιορδανική υπηκοότητα;

Γιατί δεν τους θέλει καμιά Αραβική χώρα και δεν τους βοηθάνε από το 1948; (Οι Ιορδανοί τους δέχτηκαν το 1970 μόνο για να δεχτούν επίθεση από αυτούς και δυο προσπάθειες δολοφονίας του Βασιλιά τους!)

5. Το Κοράνι εμπνέει με μίσος κατά των Εβραίων σε πολλά εδάφια. Παίρνω μερικά από το 2ο Βιβλίο που καταφέρεται κατά των Εβραίων.

2.14,44 υποκριτές. 65 Είναι πίθηκοι (και 5.60 γουρούνια). 55 Στράφηκαν εναντίον του Μωυσή. 61/79 απέρριψαν τις αποκαλύψεις του Θεού και σκότωσαν προφήτες. 74 Έχουν σκληρή καρδιά. 79 φτιάχνουν πλαστές Γραφές και τις αποδίδουν στον Θεό. 65-67 Παραβάτες του Σαββάτου βρίζουν τον Μωυσή. 88 Ο Αλλάχ τους καταράστηκε. 100 Οι περισσότεροι είναι άπιστοι και αφερέγγυοι.

Το 627 ΚΕ ο Μωάμεθ με τα παλικάρια του έσφαξαν 600+ Εβραίους άντρες στην κοινότητά τους έξω από τη Μεντίνα και πούλησαν σκλάβους τα γυναικόπαιδα. Από τότε άρχισε ο αντισημιτισμός τους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *